Hallo Prulleke,

In het YouTube filmpje van vandaag laat ik een hele makkelijke manier zien om je Stampin’ Dimensionals op te toveren tot een leuke embellishment dat perfect past bij de prachtige Abstract Beauty suite. Je kunt het filmpje hieronder bekijken.

Nu zul je gezien hebben dat ik in het filmpje beloof een kaart te delen op mijn blog met deze leuke embellishments en de kaart waar ik het over heb is deze:

Om de kaart te maken ben ik begonnen met een van de Abstract Beauty Cards & Envelopes. Deze worden in een pak van 10 stuks verkocht en zijn allemaal anders. Ik koos voor de Night of Navy achtergrond omdat deze zo mooi afsteekt tegen het goud. Vervolgens koos ik een paar van de Abstract Beauty designpapiertjes om er een achtergrond mee te bouwen en een spreuk op te stempelen. Deze is uiteraard afkomstig uit de bijpassende Hello Beautiful stampset. Met de Beautiful Shapes stansen die ook als bundle te verkrijgen zijn met de stempels voor 10% korting, stanste ik het spreuk label en een paar hexagons uit. Toen alles eenmaal was vastgeplakt, hoefde ik alleen nog mijn gouden Stampin’ Dimensionals toe te voegen.

Wil jij ook aan de slag om een kaart als deze na te maken? Dan heb ik hier een handige link naar een winkelwagentje voor je. Hierin zit alles dat ik heb gebruikt voor deze kaart. Wellicht heb je al een aantal van deze materialen, dan kun je ze eenvoudig uit schuiven. Wil je meer toevoegen? Dat kan uiteraard ook. Denk er ook aan dat je nog tot 28 februari kunt profiteren van gratis artikelen bij aankopen vanaf € 60,- en als je onder de € 200,- blijft zou ik het waarderen als je gebruik zou willen maken van de gastvrouwcode. Deze vind je in de zijbalk (of onderaan als je op een mobiel device leest). Denk er aan elke bestelling beloon ik met een handgemaakte kaart van mij en een gratis tutorial bundle ter waarde van €19,50.

Veel knutselplezier

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice