Demonstratrice worden

Lijkt het jou ook leuk om net als ik onafhankelijke Stampin’ Up demonstratrice te worden, dan kun je bij mij instappen.

Om demonstratrice te worden hoef je alleen een formulier in te vullen, via de link onderaan de pagina. Je mag dan voor €129,- producten uitkiezen ter waarde van €175,-. Dit pakket aan producten mag je zelf samenstellen, of als je dat prettiger vindt, help ik je daarbij. Ook krijg je een zakelijk pakket met onder andere een aantal catalogi (jaarlijkse en mini catalogi) en bestelformulieren. Soms heeft Stampin’ Up! speciale instapacties. Neem gerust vrijblijvend contact op met me om daar meer informatie over te verkrijgen.

Voordelen

Als demonstratrice geniet je van een aantal geweldige voordelen. Zo krijg je minimaal 20% korting op je bestellingen (na aftrek van de BTW) en ontvang je ook minimaal 20% van de omzet (excl. BTW) over de bestellingen die anderen bij je plaatsen als direct inkomen. Als je omzet stijgt, stijgt dat percentage zelfs naar 25%. Je krijgt nieuwe catalogi een maand voor de release datum te zien en kunt genieten van een pre-order mogelijkheid. Bovendien kun je zelf bepalen hoeveel tijd en energie je wilt besteden aan demonstratrice werkzaamheden. Je deelt zelf je agenda in en als je liever geen workshops geeft, doe je dat gewoon niet. Zo lang je ieder kwartaal je minimale omzet (ongeveer € 372,- ) haalt, blijf je actief. Als je dat haalt met alleen inkopen voor jezelf is dat ook prima.

Dat is slechts het tipje van de ijsberg. Stampin’ Up! biedt namelijk veel meer dan alleen stempels, inkt en papier. Het heeft een geweldige gemeenschap van gelijkgezinde mensen die hun creativiteit delen. En hier is voor jou ook een plekje. Genoeg redenen dus om het eens te proberen. Je hebt bovendien als je start, niet alleen het kwartaal waarin je je inschrijft, maar ook het hele eerste kwartaal dat daarna komt, om je eerste kwartaal omzet te halen. Dat is dus maximaal 6 maanden. Lukt het je niet om je kwartaalomzet te halen, dan krijg je eenmalig een maand langer de tijd om te kijken of het alsnog lukt. Lukt het echt niet, of wil je gewoon stoppen, dan stop je. Geen addertjes onder het gras, geen risico. Wel jammer natuurlijk, maar geen probleem.

Dus, waar wacht je nog op? Klik op deze link en wordt lid van mijn team Prullekes.