Workshops

Als Stampin’ Up! demonstratrice laat ik natuurlijk graag zien wat voor een geweldig projecten je kunt maken met ons assortiment. Dit doe ik onder anderen middels workshops. Deze zijn ontworpen om een bepaalde stempelset, bundel of suite uit het Stampin’ Up! assortiment. Ik deel verschillende tips en licht de kenmerken en voordelen van de producten toe. Daarnaast maken we natuurlijk een aantal projecten met de producten in kwestie. Bovendien zal ik nog extra voorbeelden delen zodat je met nog meer inspiratie naar huis zult gaan dan alleen de projecten die we maken. Een workshop kost gemiddeld €25,00 per persoon.

Koffie & een Kaartje

Per 16 september 2021 zal ik om de week een Koffie & een Kaartje workshop geven bij ’t Sonse Bakhuys. Hier mag je onder het genot van een drankje twee eenvoudige kaarten met me maken. Ik zal vertellen over Stampin’ Up! en de producten en natuurlijk kun je dan ook je vragen stellen. Mocht je het spannend vinden om bij mij thuis af te spreken, dan is dit een ideale, neutrale locatie om kennis te maken. Koffie & een Kaartje begint om 10.00u en duurt ongeveer een uur. De kosten hiervoor bedragen € 7,- per persoon inclusief een drankje.

Doelgroep

De workshops die ik geef zijn gericht op volwassenen maar er is geen knutselervaring nodig om deel te kunnen nemen. Doordat ik alles stap-voor-stap met je mee maak en direct beschikbaar ben voor het beantwoorden van vragen, kun je zelfs als je sinds de basisschool niet meer hebt gestempeld zelfverzekerd mee doen met deze workshop. Met de tips en aanwijzingen van de workshop zul jij de kennis hebben om thuis aan de slag te kunnen en dus ook zelfstandig te kunnen werken aan creatieve projecten waar je mensen in je omgeving blij mee kunt maken.

Agenda

september

11 Sweets & Treats (deadline verstreken)
16 Koffie & een kaartje (’t Sonse Bakhuys)
30 Koffie & een kaartje (’t Sonse Bakhuys)

oktober

9 Clever Cats (deadline 25 september)
14 Koffie & een kaartje (’t Sonse Bakhuys)

november

11 Koffie & een kaartje (’t Sonse Bakhuys)
14 Words of Cheer (deadline 30 oktober)
25 Koffie & een kaartje (’t Sonse Bakhuys)

december

11 Winterwensen (deadline 27 november)

Benodigde materialen

De workshops die ik geef verzorg ik volledig. Dat betekent dat mijn knutselmaterialen tot je beschikking staan je zelf geen extra materialen hoeft mee te nemen. Als je het prettiger vindt om met je eigen materialen te werken om te voorkomen dat je bijvoorbeeld moet wachten op een schaartje of lijm dan kun je de volgende basis tools eventueel meenemen.

Basis Tools

Deze zijn:

  • Papiersnijmachine
  • Vloeibare lijm
  • Stampin’ Dimensionals
  • Precisieschaartje

Papiersnijmachine (€30,- art.nr. 152392)

Dit is een basistool dat we gebruiken om papier te snijden en te rillen (vouwlijnen mee aan te brengen). Als je geen papiersnijmachine hebt, kun je ook een lineaal en een mesje gebruiken (zorg wel voor een snijmat om je tafel te beschermen) en een (ril)pen om te rillen. Je zou zelfs een potlood, lineaal en schaar kunnen gebruiken. Je hoeft dus geen speciale dingen aan te schaffen maar het is echt een stuk makkelijker met de papiersnijmachine.

Multifunctionele Vloeibare Lijm (Tombow) (€ 6,- art.nr. 154974)

In principe kun je iedere, sterke papierlijm gebruiken die je hebt maar ik ben dol op Tombow. Deze lijm is supersterk, droogt snel maar geeft nog wel een beetje wiebeltijd om te zorgen dat je dingen recht kunt plakken. Omdat de lijm zo sterk is, heb je ook maar een heel klein beetje nodig waardoor hij heel lang mee gaat. Een ander voordeel van deze lijm is dat wanneer je hem gebruikt als hij nat is, deze permanent is, maar als je de lijm laat drogen voor je de stukken plakt, deze repositionable (verplaatsbaar) is. Dat kan heel handig zijn voor bepaalde technieken.

Stampin’ Dimensionals (€ 5,- art.nr. 104430)
Mini Stampin’ Dimensionals (€ 5,- art.nr. 144108)

Dimensionals zijn schuimblokjes voorzien van een lijmlaagje. Ze geven wat diepte in je project en ik gebruik ze op bijna elke kaart. Er zijn standaard dimensionals en mini dimensionals. Je hebt ze niet allebei nodig wanneer je gaat knutselen. De grotere kun je door midden knippen als dat nodig is of je kunt meerdere mini’s gebruiken als je een groter oppervlak wil bedekken. En ook de randen van de vellen zijn voorzien van hetzelfde materiaal dat je op je projecten kunt gebruiken waardoor je dus niets hoeft te verspillen. Je kunt als alternatief ook schuimblokjes van een ander merk aanschaffen maar onthoud dat de kwaliteit van de verschillende blokjes ook verschillend kan zijn. Ik raad Dimensionals aan omdat deze supersterk zijn en zelfs na verloop van tijd goed blijven zitten.

Papierschaartje (€ 12,- art.nr. 103579)

Ook hier geldt dat in principe ieder scherp puntig schaartje goed is. Ik heb de voorkeur voor deze. Hij heeft een beschermkapje waardoor ik me niet per ongeluk in mijn vinger prik, is superscherp en gaat heel gladjes door het papier.

Workshopspaarkaart

Sinds 4 april 2019 (de dag van mijn eerste online workshop) heb ik een spaarkaart in het leven geroepen voor deelnemers aan mijn workshops. De hoeveelheid punten die je spaart, zijn afhankelijk van het type workshop. Voor een fysieke workshop bij mij thuis is dat 1 punt. Voor de online workshops ontvang je 2 punten wanneer je het workshoppakket afneemt. Wanneer je alleen de PDF koopt ontvang je daar geen spaarpunten bij. Koffie & een kaartje workshops tellen niet mee voor spaarpunten. Momenteel heb ik geen Online workshops in de planning staan. Mocht je daar wel interesse in hebben neem dan gerust contact op met me.

Je spaarkaart is vol bij 12 punten en daarmee verdien je een Prulleke kadobon ter waarde van € 17,50. Deze kun je per bon uitgeven of je kunt meerdere bonnen sparen. De spaarkaarten zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld. Ook is het niet mogelijk om wisselgeld te geven op de bonnen.

Andere workshop-opties

Mocht je zelf een eigen workshop willen hosten dan kan dat ook. Neem dan contact op met me, en dan kunnen we kijken wat voor project(en) je wilt maken of met welke producten je aan de slag wilt. Jij zorgt dan voor minimaal 4 deelnemers en we prikken samen een datum om het te realiseren. Ik kan in person workshops geven bij jou of mij thuis of als je daar de voorkeur aangeeft kan ik een online workshop geven.