Catalogus

Featured Image

Producten

Stampin’ Up biedt een complete lijn met knutselbenodigdheden voor iedereen die interesse heeft om met papier bezig te zijn. Of het nu gaat om kaarten maken, scrapbooken of het maken van 3 dimensionale papieren projecten, Stampin’ Up heeft hoogwaardige kwalitatieve producten om je ideeën vorm te geven. Deze worden in de fabriek in Kanab, Utah, gemaakt waar mede-oprichter Shelli Gardner vandaan kwam.

Een van de grootste pluspunten van de producten van Stampin’ Up is dat alles met elkaar coördineert. Het kaartkarton, de inkt en markers vormen de basis. Het lint, het designpapier en de accessoires zijn verkrijgbaar in een aantal van dezelfde tinten zodat alles mooi op elkaar afgestemd is. Dit geldt ook voor een aantal van de ‘duurzame’ producten. Denk hierbij aan stempels met coördinerende stansen of ponsen. Vaak worden deze in een bundel aangeboden met 10% korting. Wanneer een bundel ook coördinerend papier, cardstock en andere accessoires heeft, heet het een suite. Door een suite te kiezen, hoef je niet te zoeken naar combinaties, die zijn al voorgesteld. Uiteraard kun je zelf kiezen of je ze wilt volgen of je eigen creativiteit wilt loslaten op de producten. Weet je niet waar je moet beginnen, dan kan een project kit een uitkomst voor je zijn. Hierin zit alles dat je nodig hebt om een set kaarten of ander project te maken. Uiteraard verkoopt Stampin’ Up! opbergers voor hun producten. Deze lijn heet simpelweg STORAGE. Tot slot heeft Stampin’ Up ook een eigen lijn met gereedschappen.

Catalogus

Mocht je zelf willen zien wat Stampin’ Up allemaal verkoopt, dan kun je een catalogus bij me aanvragen. 
Hoe dit werkt kun je nalezen in dit bericht.
Mocht je de voorkeur hebben voor een digitale versie, dan kun je hieronder de PDF downloaden.

Mei 2024 – april 2025 jaarcatalogus

Nederlandse Brochure bij de mei 2024 – april 2025 jaarcatalogus

Color Coach

Omdat het soms lastig is om kleurencombinaties te maken, heeft Stampin’ Up! de Color Coach gemaakt. Voor iedere kleur zijn 3 kleurencombinaties gemaakt. Deze zijn te vinden in deze handige PDF.

Online Only

Naast de producten die in de catalogus staan heeft Stampin’ Up! ook een aantal artikelen in het assortiment die alleen via de website te zien zijn. Deze zijn eenvoudig te vinden onder het kopje Online Only. Hoewel je deze producten ook via een demonstratrice kunt kopen, zijn ze alleen online te zien en staan niet afgebeeld in een catalogus.