Hallo Prulleke,

Er is weer een nieuwe maand begonnen en dat betekent dat je vanaf nu niet de januari Global Tutorial Theme Team bundel krijgt wanneer je een bestelling plaatst, maar die van februari. Het Team is bovendien nu iets uitgebreid en bestaat voortaan uit 9 demonstratrice van over de hele wereld. Onze nieuwste aanwinst is Danny Hikade uit Duitsland.

Bundel

De bundel bestaat uit een A4’tje per project. Per A4’tje zie je een foto van het project, een werkbeschrijving en een lijst met de benodigde materialen. We zorgen er voor dat de projecten eenvoudig van aard zijn zodat deze door beginners makkelijk nagemaakt kunnen worden. Pip Todman, de Engelse demonstratrice die de kar trekt, verzamelt alle aangeleverde materialen en voegt ze samen in één PDF bestand.

Thema’s

Pip Todman heeft voor de verschillende maanden thema’s verzonnen om ons een houvast te geven en te zorgen dat de projecten een beetje op elkaar afgestemd zijn. Het thema voor februari is Verjaardag. Het thema is natuurlijk geweldig want als er een moment is waarop we de meeste kaartjes sturen dan is het wel voor verjaardagen. Bovendien is februari mijn verjaardagsmaand dus als je een leuk kaartje wilt maken is deze bundel geweldig! Volgende maand is het thema Kracht/Sterkte (strength) en zo heeft iedere maand iets anders om ons te inspireren.

Project

Ook deze maand heb ik een sneak peek voor je van het project dat ik heb aangeleverd.

Ik heb de Awesome Otters stempelset gebruikt die je deze maand nog kunt kiezen als gratis artikel bij een bestelling vanaf €60,-. In plaats van designpapier gebruiken, heb ik gekozen om mijn eigen designpapier in de achtergrond te maken. Dit is een fantastische techniek voor beginners die nog niet zo veel materialen hebben of voor mensen die meer willen halen uit hun stempels.

Bemachtigen

Nu hoor ik je denken… hoe kom ik aan zo’n bundel? Dat is heel eenvoudig. Er zijn namelijk 2 manieren. De leukste manier is door een bestelling te plaatsen bij me. Dit kan door me een mailtje te sturen of rechtstreeks via de Stampin’ Up! site met mij als je gekozen demonstratrice. Ieder klant krijgt de bundel van de maand namelijk gratis bij hun aankopen. Heb je niks nodig of wil je even niets bestellen? Dan kun je de bundel kopen vanuit mijn webshop.

Wanneer je onze projecten na maakt kun je ze op social media delen met de hashtag #tutorialthemeteam zodat we ze kunnen vinden.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice