Over mij

Hallo,

Mijn naam is Leonie. Ik ben een huisvrouw, echtgenoot en moeder van 3 kinderen (Pleunie, Tobias en Wouter). We wonen met z’n vijven in een gezellig split-level huis in Eindhoven.

Na jaren lang bezig te zijn geweest met scrapbooking om mijn creativiteit te uiten, ben ik langzaamaan begonnen met het stempelen van kaarten. Mijn werk als demonstratrice zorgde er voor dat ik zelfs zo veel kaarten maakte, dat ik ze niet verstuurd kreeg. Bovendien miste ik het scrapbooken. Het vast leggen van bijzondere momenten en herinneringen vind ik zo waardevol, dat ik in de zomer van 2023 besloot om terug te gaan naar mijn memory keeping roots en me weer meer bezig te houden met scrapbooken.

Naast knutselen hou ik van gezelschapsspellen en ben ik sinds oktober 2023 begonnen met het leren bespelen van een keyboard.

Ik was al bekend met Stampin’ Up voor het naar Nederland kwam maar durfde de sprong steeds niet te wagen. Toen mijn demonstratrice aankondigde er mee op te houden en ik haar niet zomaar wilde vervangen, was het tijd om de stoute schoenen aan te trekken. Per 3 januari 2018 ben ik ingeschreven als onafhankelijk Stampin’ Up demonstratrice.

Ik hou volledig van ieder facet van wat ik nu doe. Of het nu orderverwerking is of een workshop voorbereiden. Ik geniet er van om aan anderen de magie van het stempelen te leren en om te zien hoe vriendschappen ontpoppen aan mijn eigen keukentafel is onbetaalbaar. De isolatie situatie als gevolg van de Corona-crisis heeft gezorgd dat ik mijn werkzaamheden ben gaan uitbreiden met online workshops en Facebook Live uitzendingen. Ik geniet van de nieuwe mogelijkheden die deze me brengen in kijk er naar uit om ook in de toekomst meer verschillende workshop varianten te kunnen bieden.

Op www.prulleke.nl wil ik je inspireren om zelf te knutselen en mensen te verblijden met wat zelfgemaakte projecten. Ook zal ik je hier op de hoogte houden van acties en activiteiten van Stampin’ Up en relevante dingen uit mijn eigen leven. Hierbij kun je denken aan mijn presentatie tijdens On Stage Live in november 2019 in Dortmund.

Ik sta altijd open voor vragen en opmerkingen en zal mijn best doen om alles zo duidelijk mogelijk te verhelderen. Je kunt me mailen via leonie@prulleke.nl of door het formulier in te vullen op de contact pagina. Ik maak graag wat tijd voor je vrij.

Groetjes,

Leonie