Over mij

Hallo,

Mijn naam is Leonie. Ik ben een huisvrouw, echtgenoot en moeder van 3 kinderen (Pleunie, Tobias en Wouter). We wonen met z’n vijven in een gezellig split-level huis in Eindhoven met onze kat, Depp.

Ongeveer 13 jaar geleden ben ik begonnen met scrapbooken en zo’n 6 jaar geleden met kaarten maken. Tegenwoordig zie ik kaarten maken als mijn voornaamste hobby en probeer ik daarnaast het dagdagelijkse leven van mijn gezin vast te leggen in Project Life-stijl.

Naast knutselen hou ik van gezelschapsspellen. Hiervoor houden mijn man, Alain, en ik een keer per maand een Spelletjesavond bij ons thuis. Tevens ben ik 3 keer per week in de sportschool te vinden voor een cardio/fitness workout of een up-beat groepsles.

Ik was al bekend met Stampin’ Up voor het naar Nederland kwam maar durfde de sprong steeds niet te wagen. Toen mijn demonstratrice aankondigde er mee op te houden en ik haar niet zomaar wilde vervangen, was het tijd om de stoute schoenen aan te trekken. Per 3 januari 2018 ben ik ingeschreven als onafhankelijk Stampin’ Up demonstratrice. Ik vind het spannend en leuk en eng en alle andere gevoelens die horen bij een nieuwe uitdaging maar ik ben er klaar voor om er echt voor te gaan.

Op www.prulleke.nl wil ik je inspireren om zelf te knutselen en mensen te verblijden met wat zelfgemaakte projecten. Ook zal ik je hier op de hoogte houden van acties en activiteiten van Stampin’ Up en relevante dingen uit mijn eigen leven.

Ik sta altijd open voor vragen en opmerkingen en zal mijn best doen om alles zo duidelijk mogelijk te verhelderen. Je kunt op de contact pagina vinden hoe ik te bereiken ben.

Groetjes,

Leonie