Hallo Prulleke,

De jaarcatalogus staat vol prachtige voorbeelden die je kunt CASE-en. Je neemt de elementen die jou aanspreken en maakt er vervolgens je eigen creatie mee. Je kunt de layout als inspiratie nemen, de kleurencombinatie of een techniek die gebruikt is. Je gaat er daarna zelf mee aan de slag om er jouw eigen draai aan te geven. Voor mij was hetgeen dat me aansprak in dit kaartje ook meteen mijn uitdaging. Ik houd er namelijk van als ik (zo goed als) weet wat er gaat gebeuren. De achtergrond van mijn originele kaart was echter opgebouwd uit gescheurde stroken. En scheuren geeft wisselende resultaten….

Originele kaart

Originele kaart van pagina 27 uit de 2023-2024 jaarcatalogus images®Stampin’ Up!©

Deze kaart sprak me meteen aan vanwege de gescheurde achtergrond. Deze was eenvoudig gehouden door allemaal papier in dezelfde kleur te gebruiken. De kleuren vond ik ook schitterend net als de eenvoud van de elementen van de kaart. Redenen genoeg dus om dit kaartje te CASE-en. (Copy And Share Everything)

Mijn variant

Voor mijn kaart besloot ik om de andere kleuren uit de combinatie ook terug te laten komen. Uit het Bright & Beautiful designpapier koos ik verschillende velletjes die ik bij elkaar vond passen. Om wat extra bling toe te voegen, deed ik er ook wat Dry Brushed Metallic Specialty designpapier tussen. In kleine hoeveelheden ontstaat zo net wat extra feestelijkheid voor mijn kaart. Nadat ik de strookjes had opgeplakt, ging ik opnieuw langs de gescheurde randen om ze een beetje op te krullen. Dat geeft een speelser effect en geeft meer dimensie aan de kaart.

Om in de feestsfeer te blijven gebruikte ik de Feestballonnen bundle om de ballonnen en spreuk te stempelen. Met de labelvorm uit de stansenset kon ik een passend alternatief bieden op de eenvoudige banner vorm van het originele voorbeeld. Ik voegde wat Lint met Boord toe over het label voor ik mijn spreuk er bovenop plaatste.

Namaken

Wil jij dit kaartje namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een link voor je gemaakt waarmee je naar mijn project op de Stampin’ Up! site gaat. Hier vind je niet alleen een gratis downloadbare PDF van de stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Er is ook een link naar een boodschappenlijst met alle producten die ik heb gebruikt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Denk er aan dat je tot en met 31 juli per aankoop van € 60, een kortingscode van € 6,- krijgt die je in augustus kunt verzilveren.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice