Hallo Prulleke,

Over twee weken komt er een nieuwe jaarcatalogus uit en daarbij komen er ook 5 nieuwe In Colors in het assortiment. Vandaag vertel ik je graag wat meer over deze prachtige nieuwe kleuren en ik laat meteen de kaartjes zien die ik maakte voor de Facebook Live uitzending van gisteren.

Sweet Sorbet

Deze prachtige rozerode kleur doet denken aan heerlijke koele ijsjes. Vandaar ook de naam. Hij is wat rozer dan Poppy Parade maar wel roder dan Melon Mambo. Eigenlijk past hij daar perfect tussenin.

Parakeet Party

De volgende kleur die ik wil laten zien heet Parakeet Party. Hij deed me meteen denken aan een In Color van een paar jaar geleden waar ik dol op was: Lemon Lime Twist. Deze keer is de kleur echter wat minder fel. Hij is wat geler dan Granny Apple Green maar is net zo’n frisse kleur. Deze tint zal zeker bij bloemen de samenstelling opfleuren.

Tahitian Tide

Dit is de kleur van de zee bij je ideale tropische eiland. Het is een heldere blauwe kleur die mooi past tussen Balmy Blue en Pacific Point. Hij heeft iets weg van Tempting Turqoise van weleer maar is wat lichter van kleur. Ik voorzie veel mooie combinaties met deze kleur en ben blij met deze toevoeging aan het Stampin’ Up! kleurenpallet.

Starry Sky

Deze blauw is een stuk donkerder dan Tahitian Tide maar nog lang niet zo diep als Night of Navy. Een mooie marine blauw kleur die zowel een achtergrond als hoofdafbeelding prachtig zal kleuren.

Orchid Oasis

Hoewel deze kleur misschien in eerste instantie oogt als een derde blauwtint, is het echt paars. De kleur bevat veel meer blauw pigment dan bijvoorbeeld Gorgeous Grape waardoor er weer een nieuw genre paarstinten in de mix komt. Vergeet ook niet hoe leuk je verschillende tinten kunt maken door af te stempelen. Met Orchid Oasis vult Stampin’ Up! een gat waarvan ik niet eens wist dat er een was.

Aan de slag

Wil je aan de slag met deze nieuwe kleuren en zelf ervaren hoe ze combineren? Dan wil ik je nog even attenderen op de mogelijkheid om je op te geven voor het In Colors Prulleke Product Pakket. Het Prulleke Product Pakket is altijd samensgesteld op basis van een pak Designer Series Paper van Stampin’ Up1 en wordt vanuit daar aangevuld met andere verbruiksartikelen. Op die manier ontvang je een pakket coördinerende producten waar je meteen mee aan de slag kunt. Mocht je echter wat creatieve inspiratie nodig hebben voor je begint te stempelen, knippen en plakken, dan zorg ik daar ook voor. Vier weken lang ontvang je op maandag een mailtje in je inbox met daarin de link naar een verborgen YouTube filmpje. Daarin laat ik telkens een ander project zien gemaakt met de artikelen uit het Prulleke Product Pakket. Natuurlijk gebruik ik in mijn filmpjes ook stempels en inkt en daarom verwijs ik je graag naar dit bericht waarin ik een aantal suggesties doe voor aanvullende producten om je pakket mee uit te breiden. Je kunt anders uiteraard ook je pakket aanvullen met artikelen uit je eigen creatieve voorraad.

Mocht je je willen opgeven voor het In Colors Prulleke Product Pakket dan heb je nog tot 1 mei om me een mailtje te sturen. Het pakket zal € 17,50 kosten (exclusief verzendkosten). Meer algemene informatie over het In Colors Prulleke Product Pakket lees je hier.

Nu ben ik inmiddels wel heel benieuwd geworden naar welke nieuwe In Color jou het meest aanspreekt. Laat het me weten in de comments onder dit bericht.

Dat was het weer voor deze keer. Morgen ben ik er weer met een nieuw bericht.

Veel knutselplezier!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice