Hallo Prulleke,

Vandaag wil ik het Prulleke Product Pakket van mei 2022 aankondigen. Hij is zo spiksplinternieuw dat ik de spulletjes er zelf nog niet eens van heb ontvangen. Ik weet echter zeker dat dit een prachtig pakket gaat worden en daarom wil ik je alvast vertellen wat ik weet.

Prulleke Product Pakket

Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben zal ik eerst kort uitleggen wat zo’n pakket precies is. Wanneer je de catalogi van Stampin’ Up! bekijkt, zul je merken dat er heel veel prachtige artikelen in staan. Sommige zijn losse stempels, sommige hebben een bijpassende pons of stansenset en soms zijn het volledige pakketten met papier en accessoires erbij. Zo’n volledig pakket heet een suite. Ze zijn ideaal omdat ze allerlei verschillende coördinerende producten bevatten en vooral als je nog nieuw bent, kan het een fijne houvast bieden als je meteen weet dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Het nadeel is dat ze best kunnen oplopen in prijs. Zeker als je naast het pakket ook nog kaartkarton en andere basismaterialen nodig hebt.

De oplossing

Daarom heb ik het Prulleke Product Pakket ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende verbruiksartikelen en is de perfecte basis voor je creatieve project. Omdat je een deel van het designpapier krijgt en wat verschillende coördinerende artikelen, betaal je ook maar een fractie van de prijs van de volledige suite. Als je het product pakket hebt geprobeerd, kun je er meer van kopen als je meer wilt hebben, of je probeert gewoon het volgende pakket.

Inspiratie

Een ander voordeel van het Prulleke Product Pakket is dat je niet alleen de materialen ontvangt. Gedurende 4 weken ontvang je op maandag een link naar een exclusief YouTube filmpje met project ideeën gemaakt met het Prulleke Product Pakket. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet wat je kunt maken met je nieuwe aankopen. Maar als je liever zelf verzint wat je wilt doen met de materialen ben je uiteraard vrij om dat ook te doen. Na afloop van de 4 weken zul je zien dat je nog genoeg materialen over houdt om zelf creatief aan de gang te gaan. Het is dus geen op maat gemaakt pakket dat slechts op één manier te gebruiken is.

2022-2024 In Colors

Het pakket dat ik in mei wil aanbieden is gebaseerd op de 2022-2024 In Colors. Ieder jaar komt Stampin’ Up! uit met 5 nieuwe kleuren om de 4 vaste kleurenfamilies en de Basics te ondersteunen. Deze kleuren blijven gedurende 2 jaar in het assortiment. De nieuwe kleuren zijn Tahitian Tide, Orchid Oasis, Parakeet Party, Starry Sky en Sweet Sorbet. Hier zie je ze samen in één afbeelding:

Nieuw

Zoals ik al zei, ik heb de producten nog niet ontvangen. Ik hoop morgen mijn preorder te ontvangen. Maar ik kan je al wel vertellen wat er in het Prulleke Product Pakket zal zitten.

(Update: inmiddels heb ik mijn pre-order binnen en kan ik foto’s delen van wat ik heb ontvangen. Helaas was nog niet alles te bestellen.)

Designer Series Paper

Ten eerste natuurlijk het In Colors DSP. Deze bestaat uit 10 velletjes 6″ x 6″ papier. Het zijn 2 dubbelzijdige velletjes in 2 verschillende designs die herhalen in ieder van de 5 kleuren.

Cardstock

Ook ontvang je 1 vel cardstock in ieder van de 5 verschillende kleuren. Natuurlijk zitten er ook 2 vellen Basic White bij om op te stempelen of als laag te verwerken in je project. Er zit ook 1 vel Thick Basic White in om te gebruiken als basiskaart wanneer je liever geen gekleurde basis gebruikt.

Decoratie

Ter decoratie zal ik er een strip Matte Decorative Dots bij doen met daarop 30 plakstipjes waarvan 3 in 3 mm en 3 in 5 mm doorsnede per kleur. Het lint dat ik hiervoor heb gekozen is het White Crinkled Seam Binding. Dit is een strategische keuze omdat je dit lint eenvoudig elke kleur kunt geven die je wilt. Het leek me slimmer (en goedkoper) dan een meter lint te doen in ieder van de In Colors kleuren. Er komen hiervoor wel 2 opties in de catalogus namelijk Metallic Woven Ribbon dat heel smal is en een combi-pak met Baker’s Twine. Dus wil je lint in een specifieke kleur, dan kun je je bestelling hier altijd mee aanvullen.

Papieren elementen

Normaal gesproken probeer ik ook nog iets van de bijpassende stansen of ponsen toe te voegen aan het pakket. Aangezien dit pakket niet is samengesteld op basis van een suite, hoort er geen specifieke vorm bij. Ik zal daarom een aantal vormen uitponsen met de Rectangel Postage Stamp Punch zodat je wat leuke label-vormen hebt.

Uitbreiden

Je kunt je Prulleke Product Pakket uitbreiden met een aantal verschillende andere Stampin’ Up! artikelen. Hier zal ik er in later blogbericht een aantal van voorstellen. Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat van deze extra Stampin’ Up! producten toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 1 mei het 2022-2024 In Colors Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Aangezien van de meeste artikelen de prijzen in de nieuw catalogus iets zijn gestegen, gaat mijn Prulleke Product Pakket ook een nieuwe prijs krijgen. Deze kosten voortaan € 17,50 excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 12 mei de kits gaan versturen (mits ik alles dan heb ontvangen). Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice