Hallo Prulleke,

Vorige week kondigde ik aan dat het volgende Prulleke Product Pakket op basis van de nieuwe 2022-2024 In Colors zou worden samengesteld. Deze zijn zo nieuwe dat ik op dat moment de producten nog niet eens binnen had om te laten zien. Hoewel ik inmiddels een aantal van de artikelen heb kunnen preorderen, is gebleken dat niet alle onderdelen die ik in het Prulleke Product Pakket komen, op tijd te bestellen zijn. Ik ga daarom de release datum van de kit 1 week opschuiven. Vandaag wil ik wat foto’s delen van de producten die ik inmidddels heb ontvangen en vertellen waar je het pakket eventueel mee zou kunnen aanvullen of uitbreiden.

Inhoud

Zoals ik al vermeldde zitten er alléén verbruiksartikelen in de kit. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Hier zal ik verderop wat suggesties voor geven. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten, waardoor je van alles een beetje ontvangt. Je ontvangt in het In Colors Prulleke Pruduct Pakket 1 vel van de verschillende designpapiertjes van het In Colors designpapier en verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, een strip Matte Decoratieve Dots, White Crinkled Seam Binding en een aantal uitgeponste Rectangle Postage Stamp vormen.

Gedeelte van het In Colors Prulleke Product Pakket

Met dit pakket heb je een mooi pakket coördinerende materialen om heel wat prachtige projecten mee te maken.

Uitbreiden

Om je op gang te helpen met het Product Pakket zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. In de filmpjes gebruiken ik uiteraard ook wat extra onderdelen van de suite om deze verder toe te lichten maar ook zonder deze aanvullende artikelen, kun je het Prulleke Product Pakket gebruiken om mooie dingen te maken. Ik zal hieronder een aantal van de aanvullende artikelen noemen waar mee je je pakket kunt aanvullen.

Thee en Troost bundle

De In Colors kun je natuurlijk combineren met iedere stempelset en hij zal overal leuk bij passen. Toch ga ik je specifiek de Thee en Troost bundle aanraden bij deze producten. Ten eerste is de Thee en Troost bundle onderdeel van de Tea Boutique suite. Dat betekent dat er naast deze te gekke stempels en stansen ook nog kaarten en enveloppen zijn en een prachtig pak designpapier. In het Tea Boutique designpapier komen de 5 nieuwe In Colors weer volop terug, aangevuld met een aantal andere kleuren. Dit maakt het meteen een goede combinatie met het In Colors Prulleke Product Pakket. Een tweede reden om deze bundle te kiezen is het feit dat deze hele gave afbeeldingen heeft. Er zijn niet alleen theekopjes maar ook wat bloemen, bladeren en een citrusschijfje. Hoewel je deze heel leuk kunt combineren, kun je ook heel leuk kaarten maken door de afbeeldingen los te gebruiken. Mijn laatste reden om deze set te kiezen, is het feit dat deze in het Nederlands verkrijgbaar is. En ik moet eerlijk toegeven dat ik de spreuken in het Nederlands deze keer vele malen leuker vind dan de originele Engelse teksten. (Goed gedaan, Stampin’ Up!)

Thee en Troost bundle®, afbeeldingen van Stampin’ Up!©2022

Tea Boutique DSP

Nu we het toch gehad hebben over het Tea Boutique papier zal ik deze ook aanraden als aanvulling. Hoewel je In Color Prulleke Product Pakket wordt geleverd met designpapier, bevat het Tea Boutique papier mooie afbeeldingen die mooi gecombineerd kunnen worden met het In Color designpapier. Je kunt ze uitknippen voor een mooi element op je kaart waardoor je meer creatieve opties hebt.

Tea Boutique Designer Series Paper®, afbeeldingen van Stampin’ Up!©2022

Lint

In de 2022/2023 Jaarcatalogus staan 2 verschillende typen lint in de In Colors. Ten eerste is er een mooi pak met Baker’s Twine. Hierin zitten van alle 5 de kleuren een klosje met 9,1 meter draad dat kleur met wit gemêleerd is. Het dunne touw is een leuk accent om de meeste projecten. Het andere lint dat verkrijgbaar is wordt individueel per kleur verkocht en is een Metallic Woven Ribbon in 3,2mm breedte. Het schittert prachtig en laat de kleuren echt stralen. Hiervan zit er ook steeds 9,1 meter in op een rol. Helaas mag ik hiervan nog geen afbeeldingen delen, aangezien ik het lint niet in mijn eigen collectie heb om te laten zien. In de nieuwe jaarcatalogus kun je het bekijken op pagina 146.

Inkt

De nieuwe In Color kleuren zijn Sweet Sorbet, Parakeet Party, Tahitian Tide, Starry Sky en Orchid Oasis en natuurlijk worden er in die kleuren ook de Stampin’ Write Markers, Stampin’ Blends Markers en Classic Stampin’ Pads uitgebracht. Zelf heb ik op dit moment alleen nog geïnvesteerd in de inktkussens omdat deze voor mij altijd de basis vormen van mijn projecten. Mocht je de kleuren wel willen maar niet alle volledige inktkussen willen kopen, dan kun je er ook voor kiezen om een setje Uninked Stampin’ Spots aan te schaffen en de In Color Refills. Je kunt dan je eigen mini stempelkussens maken.

Stapel met 2022-2024 In Colors inkt

Zoals ik al zei, je hebt de aanvullingen niet nodig om te kunnen genieten van het Prulleke Product Pakket maar ze bieden je wel veel meer mogelijkheden. Als je het Prulleke Product Pakket bij me afneemt, is het dus het overwegen waard om het aan te vullen met een of meerdere van de bovengenoemde artikelen.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 1 mei het In Colors Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 17,50 excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 12 mei de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice