Hallo Prulleke,

Vorige week deelde ik wat informatie over het Whimsy & Wonder Prulleke Product Pakket. Vandaag wil ik wat meer vertellen over de producten waar je het pakket eventueel mee zou kunnen aanvullen of uitbreiden.

Inhoud

Zoals ik vorige week al vermeldde zitten er alleen verbruiksartikelen in de kit. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Hier zal ik verderop wat suggesties voor geven. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten, waardoor je van alles een beetje ontvangt. Je ontvangt in het Whimsy & Wonder Prulleke Pruduct Pakket 1 vel van de verschillende designpapiertjes van het Whimsy & Wonder designpapier, verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, een vel Wonderful Snowflakes, wat Subtle Shimmer Sequins, lint en een aantal uitgestanste vormen.

Whimsy & Wonder Prulleke Product Pakket (nog zonder het lint)

Met dit pakket heb je een mooi pakket coördinerende materialen om heel wat prachtige projecten mee te maken. Je kunt ze gebruiken voor kerst maar dat is niet de enige manier om de producten te benutten.

Uitbreiden

Om je op gang te helpen met het Product Pakket zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. In de filmpjes gebruiken ik uiteraard ook wat extra onderdelen van de suite om deze verder toe te lichten maar ook zonder deze aanvullende artikelen, kun je het Prulleke Product Pakket gebruiken om mooie dingen te maken. Ik zal hieronder alvast een aantal van de aanvullende artikelen noemen zodat je deze eventueel meteen kunt toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen.

Whimsical Trees bundle

In de juli-december minicatalogus staat op bladzijde 25 de Whimsical Trees stempelset. De set bevat een aantal van de afbeeldingen die je ook terug ziet in het designpapier en is aangevuld met liefdevolle kerstspreuken. Bij de stempels is tevens een set stansen te verkrijgen (Christmas Trees dies) maar wanneer je de stansen en stempels samen als bundel koopt, bespaar je 10% op de individuele aankoop.

Whimsical Trees bundle, foto van ©Stampin’ Up! 2021

Fantastische Feestdagen stempelset

Deze stempelset heb ik ook al bij het vorige Prulleke Product Pakket aangeraden maar het is ook echt zo’n leuke set! De spreuken zijn geweldig en het handgeletterde lettertypen is heel actueel. Ik grijp daarom ook keer op keer naar deze set en daarom zal ik hem nu opnieuw aanraden.

Fantastische Feestdagen stempelset, foto van ©Stampin’ Up! 2021

Inkt

De kleuren in het designpapier zijn Blushing Bride, Crumb Cake, Mint Macaron, Misty Moonlight, Mossy Meadow en Polished Pink. Als je kleuren hebt die daarmee matchen zit je altijd goed. Alle inktpads zijn € 9,- per stuk en de refill is € 4,50 per kleur. Volgens de omschrijving van Stampin’ Up! zit er ook goud in het papier. Ik denk dat dat een foutje is want het is meer een holografisch detail. Hoe dan ook metallics zullen ook mooi passen bij dit papier dus je kunt ook altijd nog embossing powders toevoegen. En natuurlijk is zwart altijd de go-to basis stempelkleur. Memento Tuxedo Black is € 7,50 en de refill daarvan is € 6,-.

Stapel met coördinerende kleuren inkt

Zoals ik al zei, je hebt de aanvullingen niet nodig om te kunnen genieten van het Prulleke Product Pakket maar ze bieden je wel veel meer mogelijkheden. Als je het Prulleke Product Pakket bij me afneemt, is het dus het overwegen waard om het aan te vullen met een of meerdere van de bovengenoemde artikelen.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice