Hallo Prulleke,

Gelukkig nieuwjaar! We hebben 2020 achter ons gelaten en gaan met hernieuwde energie en voorzichtig optimisme zien wat 2021 voor ons in petto heeft. Ik hoop dat het een geweldig jaar wordt waarin we banden versterken, contacten leggen en elkaar blijven steunen en aanmoedigen.

Social Media

Omdat er nog steeds restricties zijn aan het persoonlijk ontmoeten van elkaar, zal ik me met name in het begin van 2021 storten op alle online mogelijkheden. Ik zal proberen om zowel op Facebook, Instagram als op mijn website dagelijks wisselende en interessante content te plaatsen. Ook zal ik wat actiever met Pinterest gaan werken want daar is nog veel meer mee te doen. Vergeet dus niet om Prulleke via alle kanalen te volgen om zo je dagelijkse dosis inspiratie te ontvangen. Laat me alsjeblieft ook weten wat je vindt van de dingen die ik deel. Ik ben benieuwd naar jouw ideeën en mening en of de content behulpzaam was voor je. Laten we via social media een connectie maken waarbij we elkaar kunnen helpen.

Facebook Live

Iets nieuws dat ik wil gaan proberen in 2021 is een wekelijkse Facebook Live uitzending op de Prulleke Facebookpagina. Iedere woensdagavond om acht uur zal ik aanwezig zijn om iets te maken. Sommige projecten zullen we samen kunnen maken. Ik geef bijvoorbeeld voor een Mystery project vooraf hints van producten die je kunt klaarleggen voor de Live-uitzending. Op het moment zelf, laat ik pas zien wat we ermee gaan maken. Voor andere uitzendingen heb ik juist jullie input nodig om mijn project te maken. Ik zal wat keuzes voorleggen en jullie bepalen dan wat ik moet gebruiken. En zo heb ik nog een aantal ideeën om interactieve knutselmomenten te maken om samen creativiteit te kunnen delen.

Workshops

Uiteraard zal ik ook in 2021 workshops gaan geven. Hierover kun je alle informatie vinden op de Workshopspagina van deze website. De deadline voor mijn eerste workshop van 2021 zit er al aan te komen. Die is namelijk morgen al! Dit is mijn basisworkshop Pretty Perennials. Ik heb er hard gewerkt om 6 leuke kaarten met bijpassende enveloppen te maken die geschikt zijn voor beginners. Ook zal ik tijdens de workshop nog een aantal extra voorbeelden laten zien om de veelzijdigheid van de producten te demonstreren. Wil je mee doen met de workshop? Stuur me dan snel een mailtje of appje en geef door of je alleen de PDF of het complete All-inclusive pakket wilt ontvangen.

Sampler onderdeel: papier en versiering voor de Pretty Perennials basisworkshop.

YouTube

Natuurlijk is mijn creatieve opsomming niet compleet als ik YouTube niet noem. In 2021 is het mijn doel om 2 keer per week een filmpje te delen met jullie. Op dinsdag en op vrijdag. Deze zullen ook wisselend van thema zijn, zoals je van me gewend bent met tips, trucs, inspiratie en makkelijk na te maken projecten. Af en toe zal ik weer een speciale gast hebben om me te helpen maar wanneer dat zal zijn, blijft nog even een verrassing.

Nieuwsflits

Het laatste kanaal dat ik gebruik om informatie en inspiratie te delen is mijn wekelijkse nieuwsflits. Hierin deel ik wekelijks nieuwtjes, acties en inspiratie met bijvoorbeeld de Focus Bundle en kleurencombinatie van de maand. Als je de nieuwsflits nog niet ontvangt, kun je eenvoudig op mijn mailinglijst komen door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl. Ik zorg dan dat je iedere dinsdag voorzien wordt van een verse nieuwsbrief.

Team Prullekes

Naast mijn algemene werkzaamheden voor Prulleke, heb ik ook een team van Prullekes waar ik me graag voor inzet. Zo geef ik speciaal voor hun wekelijks een Team Talks praatje om ze te voorzien van informatie en motivatie. Hebben we een Whatsapp groep waarin we onze creativiteit delen en hebben we binnenkort onze eerste teamswap. Deelneemsters aan de swap maken dan een kaart voor elkaar en zo ruilen we onze ideeen en creativiteit met elkaar. Klinkt jou dit ook gezellig in de oren? Overweeg dan om in te stappen in Team Prulleke. Er is geen beter moment dan tijdens de Sale-a-brationperiode. Je ontvangt dan allerlei bonussen als je instapt. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met me.

Heb je nog andere vragen of misschien wel goede ideeeen die ik in 2021 echt een keer moet proberen? Laat het me weten door een mail te sturen naar leonie@prulleke.nl, laat een comment achter voor me of stuur me een berichtje.

Ik kijk uit naar veel creatieve momenten met jou!

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! Demonstratrice