Workshops

Ben je nieuwsgierig naar het assortiment van Stampin’ Up geworden? Mooi! Er zijn verschillende mogelijkheden om zelf eens kennis te maken met deze hoge kwaliteits-producten.

Workshop

Als je denkt dat het gezellig is om met wat vriendinnen bij jou thuis te knutselen, kom ik dat graag bij je doen. Jij nodigt een aantal vriendinnen uit (4-6 deelnemers is ideaal) en ik zorg voor een leuke kaarten of een kadoverpakking die nagemaakt wordt. Ik verzorg voor alle deelnemers een pakketje met materiaal en jij zorgt voor drinken en een knabbel. Als je groepje knutselaars dat liever heeft, kunnen we deze avond eventueel een techniek of ingewikkeldere kaart maken. Omdat dit meer tijd in beslag neemt, betekent dit dat er dan minder kaartjes gemaakt kunnen worden. Alles gaat in overleg, om de avond leuk te maken voor iedereen. Natuurlijk kan er op een dergelijke avond ook besteld worden, wat betekent dat jij in aanmerking komt voor Hostess Rewards. Hierover kun je meer lezen onder het kopje ‘Spaarsystemen’. Kosten voor de workshop zijn afhankelijk van het type project, reiskosten en materiaalkosten en worden uiteraard ook vooraf met jou besproken.

Agenda

Zaterdag 7 september   Workshop met Tjokvol Kerst bundel (€ 15,-)*

Zaterdag 5 oktober      Workshop met Spooktacular Bash (€17,50)*

Zaterdag 19 oktober    Kidsworkshop met Spooktacular Bash (€15,-)*

Zaterdag 9 november    Workshop met Snow Globe Scenes (€20,-)

Zaterdag 7 december     Workshop met Snowman Season (€25,- inclusief embellishment kit)

Zaterdag 14 december    Kidsworkshop met Snowman Season (€25,- inclusief embellishment kit)

Mocht je een workshop bij jou thuis wensen, neem dan contact op met me en dan kunnen we een voor jou op maat gemaakte workshop afspreken.

*Deze workshop is al geweest. Hij was superleuk. Jammer dat je er niet bij kon zijn. Wil je de volgende keer mee doen, schrijf je dan snel in.

Bestellen

Uiteraard is bestellen de beste manier om met de producten te kunnen spelen. Ze zijn van jou en je kunt er mee aan de slag wanneer het jou schikt. Alle informatie omtrent bestellen vind je onder het kopje ‘Bestellen’.

Andere opties

Mocht je zelf op een andere manier in aanraking willen komen met de producten van Stampin’ Up, neem dan contact op met me, en dan kunnen we kijken of we dat kunnen realiseren.