Workshops

Ben je nieuwsgierig naar het assortiment van Stampin’ Up geworden? Mooi! Er zijn verschillende mogelijkheden om zelf eens kennis te maken met deze hoge kwaliteits-producten.

Make & Take

Een make & take is een bijeenkomst bij mij thuis aan de keukentafel. Tijdens deze middag of avond ligt de focus op nieuwe producten van Stampin’ Up. Ik zorg dat er een aantal nieuwe producten zijn met wat voorbeelden erbij. Deze kun je dan na maken en zo kennismaken met de nieuwe producten. Naast het maken van 1 à 2 eenvoudige kaartjes, is er ook tijd voor een drankje met een koekje. Als men deze avond een bestelling wil plaatsen, kan dat uiteraard. Een deel van de deelnamekosten zal dan in mindering gebracht worden. In verband met beperkte plaats aan mijn keukentafel, is het slim om je zo snel mogelijk op te geven, want vol = vol.

Workshop

Als je denkt dat het gezellig is om met wat vriendinnen bij jou thuis te knutselen, kom ik dat graag bij je doen. Jij nodigt een aantal vriendinnen uit (4-6 deelnemers is ideaal) en ik zorg voor een setje van 3 leuke kaarten of een kadoverpakking die nagemaakt wordt. Ik verzorg voor alle deelnemers een pakketje met materiaal en jij zorgt voor drinken en een knabbel. Als je groepje knutselaars dat liever heeft, kunnen we deze avond eventueel een techniek of ingewikkeldere kaart maken. Omdat dit meer tijd in beslag neemt, betekent dit dat er dan minder kaartjes gemaakt kunnen worden. Alles gaat in overleg, om de avond leuk te maken voor iedereen. Natuurlijk kan er op een dergelijke avond ook besteld worden, wat betekent dat jij in aanmerking komt voor Hostess Rewards. Hierover kun je meer lezen onder het kopje ‘Spaarsystemen’. Kosten voor de workshop zijn afhankelijk van het type project, reiskosten en materiaalkosten en worden uiteraard ook vooraf met jou besproken.

Agenda

Zaterdag 7 juli 2018  14.00-17.00u  Workshop met de Varied Vases bundel
Zaterdag 11 augustus  2018 14.00-17.00u  Workshop mini album maken
Zaterdag 15 september 2018  14.00-17.00u  Workshop, nog geen details beschikbaar
Zaterdag 20 oktober 2018  14.00-17.00u  Workshop, nog geen details beschikbaar
Zaterdag 17 november 2018  14.00-17.00u  Workshop, nog geen details beschikbaar
Zaterdag 15 december 2018  14.00-17.00u  Workshop, nog geen details beschikbaar

Mocht je een workshop bij jou thuis wensen, neem dan contact op met me en dan kunnen we een voor jou op maat gemaakte workshop afspreken.

Bestellen

Uiteraard is bestellen de beste manier om met de producten te kunnen spelen. Ze zijn van jou en je kunt er mee aan de slag wanneer het jou schikt. Alle informatie omtrent bestellen vind je onder het kopje ‘Bestellen’.

Andere opties

Mocht je zelf op een andere manier in aanraking willen komen met de producten van Stampin’ Up, neem dan contact op met me, en dan kunnen we kijken of we dat kunnen realiseren.