Hallo Prulleke,

Het nog niet eens kerstmis en toch ben ik al hier om je te vertellen over mijn eerste workshop van 2021. Op zaterdag 16 januari zal ik een online basisworkshop geven. Deze zal starten om 14.00u en ongeveer 2 uur duren. Hij zal draaien om de Pretty Perennials stempelset die je terug kunt vinden op bladzijde 31 van de januari-juni Mini Catalogus van Stampin’ Up!

Pretty Perennials

De stempelset is een speciale set omdat deze mede-ontworpen is door een collega-demonstratrice als beloning voor het behalen van 1.000.000 in verkoop. De demonstratrice, in dit geval Dena Rekow, wordt dan uitgenodigd naar het hoofdkantoor in Kanab, Utah om een kijkje achter de schermen te nemen en om met een ontwerper te praten over wat zij zouden willen in een stempelset. Het hele proces van eerste praatje tot de daadwerkelijke lancering van de set duurt ongeveer 2 jaar. Dena heeft zelf haar set kunnen presenteren tijdens het OnStage@home evement in november en ik was toen al meteen verkocht.

De set draait om het woord ‘happy’. Deze staat in een handgeschreven font prominent in beeld. Daarbij zijn een vijftal aanvullende spreuken in de set te vinden. Om het happy-gevoel te onderstrepen is de set verder aangevuld met 15 afbeeldingen die samen gebruikt kunnen worden om een prachtig boeket te maken. De stempels zijn te gebruiken als two-step stempels wat betekent dat je verschillende afbeeldingen op elkaar kunt stempelen om je bloem op te bouwen. De bloemen en blaadjes zijn distINKtive stempels waardoor je verschillende kleur gradaties krijgt met slechts een afdruk van de stempel. Hierdoor lijken de bloemen en blaadjes een geaquarelleerd effect te hebben. Bovendien is er voor deze stempelset een set coördinerende stansen.

Perennial Petals stansen

Hoewel je de stansen niet nodig voor de workshop, ik vond het wel de moeite om ze even te vermelden. Vooral ook omdat je deze met de stempels samen als productpakket kunt aanschaffen met 10% korting. Wanneer je de stansen wilt kopen in combinatie met deze workshop zal ik alleen het prijsverschil met de bundleprijs in rekening brengen. Je betaalt dan dus geen € 39,- voor de stansen maar slechts € 32,75.

Basisworkshop

Deze workshop is een basisworkshop wat betekent dat deze specifiek gericht is op mensen die nog nooit eerder hebben gestempeld. Ik heb dan ook geprobeerd om de hoeveelheid producten die ik heb gebruikt te beperken. Op mijn workshop pagina zie je een overzicht van wat basismaterialen waarvan ik verwacht dat je ze in huis hebt om mee te kunnen doen. Daarnaast heb ik hier een link naar de PDF die ik heb gemaakt waarin wat aanvullende materialen staan die je nodig hebt om mee te kunnen doen met de workshop. Ik raad je aan om beiden zorgvuldig door te nemen zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens de workshop. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van (een van) deze documenten, aarzel dan niet om even contact op te nemen met me.

Projecten

Tijdens de workshop zullen we 6 kaarten en de bijbehorende enveloppen versieren. Uiteraard zal ik stap-voor-stap de projecten met je maken en hierbij veel uitleg geven. Na afloop heb je nog voldoende materialen over uit je workshoppakket om zelf verder te creëren met de prachtige producten.

Sneak Peek van de projecten die we maken tijdens de Pretty Perennials basisworkshop.

Pakketten

Om het zo makkelijk mogelijk te houden zal ik 2 verschillende workshoppakketten aanbieden.

Optie 1: PDF-only pakket € 10,-

Deze bestaat uit de PDF van de werkbeschrijving en toegang tot de online workshop. Hier worden echter geen materialen bij geleverd. Deze kun je zelf afzonderlijk bestellen. Dit is een goede optie wanneer je zelf al een flinke uitzet hebt of wanneer je bijvoorbeeld zelf ook een Stampin’ Up! demonstratrice bent.

Optie 2: All-Inclusive pakket € 45,-

Deze optie bevat alles dat je nodig hebt om de workshop te volgen met uitzondering van de basismaterialen zoals ze genoemd zijn in de uitleg op mijn workshoppagina en de producten zoals deze zijn genoemd in de Benodigdheden PDF. Je ontvangt een PDF van de werkbeschrijving, een link naar de online workshop en een compleet materialenpakket bestaande uit de Pretty Perennials stempelset, note cards & envelopes, kaartkarton, designpapier, uitgestansde vormen en blingsteentjes. De exacte inhoud kun je nalezen onderaan de Benodigdheden PDF onder het kopje ‘Inhoud van het Materialenpakket’. Uit het materialenpakket hou je nog voldoende materialen over om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Stempelset

Mocht je nu de Pretty Perennials stempelset al hebben, dan kun je deze kosteloos voor een andere stempelset ter waarde van maximaal dezelfde waarde vervangen. Geef dit aan bij het doorgeven van je aanmelding. Mocht je een duurdere stempelset willen, dan kan dat, maar dan moet je het verschil bijleggen. Het is niet mogelijk om de stempelset uit het pakket weg te laten of een restitutie te krijgen van een prijsverschil bij een goedkopere stempelset.

Bonus

Als je besluit om na afloop van de workshop een bestelling te plaatsen krijg je een extra pakketje van 8 velletjes Oh So Ombre Designpapier als bedankje van mij kado. Deze actie geldt alleen voor deelnemers aan deze workshop die uiterlijk op 18 januari een bestelling plaatsen.

Zo dat was een hoop informatie. Als je alles helemaal hebt doorgelezen zonder op te geven vind ik dat wel een applausje waard. Of minstens een verse kop thee of koffie. Mocht er iets niet helemaal helder zijn, dan kun je zoals altijd contact opnemen met me. Ik licht dingen graag toe.

Heb je zin gekregen om mee te doen? Je kunt je opgeven tot en met 2 januari 2021.

Ik kijk er naar uit je te begroeten.

Voor nu alvast prettige feestdagen en een gelukkig, gezond en vooral creatief 2021.

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice