Hallo Prulleke,

Nee hoor, ik ben niet een paar maanden te vroeg. Vandaag begint het nieuwe Stampin’ Up! jaar. Alle tellers gaan terug naar 0 en iedereen begint met dezelfde kansen. Ik wil beginnen met wat nieuwtjes delen.

Purple Posy

Foto van Stampin’ Up!

Iedere keer als er een nieuwe jaarcatalogus wordt gelanceerd, gaan 5 in colors uit het assortiment en komen daar 5 nieuwe voor in de plaats. Dit jaar was er echter een probleem met de formule van de Purple Posy inkt waardoor deze niet volgens de kwaliteit waar Stampin’ Up! voor staat stempelde. Het gevolg was dat er nog een tijd flink aan de formule gesleuteld werd maar uiteindelijk is hij door de keuringen heen en is de inkt nu ook weer te bestellen. Het is een schitterende zacht paarse kleur die nog lichter is dan Highland Heather en samen met die kleur en Gorgeous Grape een prachtige ombre verloop creeert. De kleur is gekozen om te matchen met de andere 2019-2021 In Colors en als je de 5 In Colors samen besteld als inktpad bundle dan krijg je daarop 10% bundelkorting. Altijd leuk, toch?

Stampin’ Trimmer

Foto van Stampin’ Up!

In de maand oktober is de nieuwe, verbeterde Stampin’ Trimmer beschikbaar als pre-order artikel voor demonstrators. Hoogst waarschijnlijk zal hij in het begin van het nieuwe kalenderjaar ook beschikbaar worden voor klanten, een definitieve datum is echter nog niet gegeven. Mocht je niet kunnen wachten tot 2020, dan kun je kiezen om in te stappen als demonstratrice. De Trimmer kun je namelijk ook toevoegen aan je starter kit (1 per persoon). Hij kost € 30,00 en heeft een snij- en een rilmesje. De markering op de trimmer is zowel in inch als centimeter. De lineaal- en rastermarkeringen worden beschermd door een duurzame plastic laag. Op de mesjes zit een punt aan de zijkant waardoor je precies kunt snijden tot een bepaald punt en er zit rechts van de snijlijn ook nog een deel met rastermarkering om dunne strookjes te kunnen snijden. Tevens zijn er voor de nieuwe trimmer ook reserve mesjes te koop. Deze kosten € 14,50. Er zitten 4 reservemesjes in 1 verpakking. Tijdens de pre-orderperiode mogen demonstrators ook hiervan maximaal 1 per persoon afnemen.

Herbruikbare tassen

Foto van Stampin’ Up

Wat je misschien niet weet, is dat Stampin’ Up! ook logo materiaal verkoopt. Zo hebben we het Floral Grid Paper, wat pastte bij al het 30 jarig jubileum van Stampin’ Up! en het Seasonal 2019 13″x13″ (33 x 33 cm) gridpapier dat past bij de Toile Tidings kerstsuite uit de nieuwe herfst/winter gids.
Nu is er ook een set van 2 tassen toegevoegd aan de webshop (en dus ook bij mij te bestellen). De tassen zijn 38 x 33 x 15 cm. De ene tas is Calypso Coral met wit in een streepjesmotief en de andere Coastal Cabana met wit met een kruisjes/plusjesmotief. De tassen kosten € 12,00 per set en zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Ander nieuws

Helaas heb ik ook ander nieuws. De Snowfall Accents Puff Paint is ondanks de door de douane goedgekeurde documenten, toch afgekeurd door REACH. Om het artikel alsnog beschikbaar te maken, vereist REACH aanvullende tests. Als er getest wordt, moet er ook weer een nieuw etiket komen, opnieuw gewacht worden op goedkeuren door de douane en Reach, de producten moeten dan worden heretiketteerd en zorgen dat het artikel op voorraad is. Voor dat allemaal gebeurd is, is de verkoopperiode van de herfst-/wintercatalogus voorbij en daarom is besloten om deze uit het assortiment te halen.

World Card Making Day

Tenslotte wil ik iedereen er even op wijzen dat het aanstaande zaterdag Wereld kaartenmaakdag is. Mocht je je niet hebben opgegeven voor mijn workshop op die dag, probeer dan toch tijd te maken om minstens 1 kaartje te maken. Het is wel speciaal om te weten dat mensen over de hele wereld tegelijk met jou aan het knutselen zijn.

Teller op 0

Zoals ik aan het begin van deze post al zei, is vandaag de teller weer op nul gezet. Maar misschien weet je helemaal niet wat dat betekent. Als Stampin’ Up! demonstratrice heb je veel voordelen. Je kunt je eigen spullen met korting kopen, ontvangt een kleine commissie over de bestellingen van je klanten, kunt meedoen aan evenementen en nog veel meer. Je kunt ook Flex-punten verdienen. Deze verdien je door te verkopen, je team te bouwen, door te stijgen in niveau, door jubileum mijlpalen te bereiken etc. De Flex-punten kun je vervolgens gebruiken om bijvoorbeeld catalogi te kopen of cadeaubonnen maar je kunt ook doorsparen. Als je het namelijk voor elkaar krijgt om voor 30 september 160.000 flexpunten te verzamelen (en dat is HARD werken) dan verdien je een plek op de incentive trip. Dit is een Stampin’ Up! reis voor 2 personen.

Incentive Trip

Vandaag zijn iedere demonstratrices Flexpuntensaldo op 0 gezet. Als ik dit jaar 160.000 flexpunten kan verzamelen, zou ik mee kunnen op een cruise door de Eastern Carribean. Dus, gun je me die reis? Bestel dan bij me, neem deel aan mijn workshops en vertel je vrienden, familie en kennissen over wat ik doe. Ik heb minstens 1 keer per maand een workshop bij mij thuis en kom ook graag op verzoek op locatie om een creatieve workshop te geven. Om de andere maand geef ik tevens een kidsworkshop die speciaal gericht is op kinderen van 8 jaar en ouder. Meer informatie hierover vind je hier.

Mocht je nog andere creatieve wensen van me hebben, laat het me dan weten. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën.

Tot de volgende keer,

Leonie

onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in Eindhoven en omgeving