Hallo Prulleke,

Het is nog maar oktober en toch is het nu al tijd om mijn laatste Prulleke Product Pakket van 2021 aan te kondigen! Waar blijft de tijd? Gelukkig zijn de pakketten een groot succes en daarom zal ik er en 2022 gewoon mee door gaan. Dat is pas een fijn vooruitzicht. Nu wil ik eerst vertellen over het volgende pakket.

Prulleke Product Pakket

Tidings of Christmas Prulleke Product Pakket excl. lint

Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben zal ik eerst kort uitleggen wat zo’n pakket precies is. Wanneer je de catalogus van Stampin’ Up! bekijkt, zul je merken dat er heel veel prachtige artikelen in staan. Sommige zijn losse stempels, sommige hebben een bijpassende pons of stansenset en soms zijn het volledige pakketten met papier en accessoires erbij. Zo’n volledig pakket heet een suite. Ze zijn ideaal omdat ze allerlei verschillende coördinerende producten bevatten en vooral als je nog nieuw bent, kan het een fijne houvast bieden als je meteen weet dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Het nadeel is dat ze best kunnen oplopen in prijs. Zeker als je naast het pakket ook nog kaartkarton en andere basismaterialen nodig hebt.

De oplossing

Daarom heb ik het Prulleke Product Pakket ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende verbruiksartikelen en is de perfecte basis voor je creatieve project. Omdat je een deel van het designpapier krijgt en wat verschillende coördinerende artikelen, betaal je ook maar een fractie van de prijs van de volledige suite. Als je het product pakket hebt geprobeerd, kun je er meer van kopen als je meer wilt hebben, of je probeert gewoon het volgende pakket.

Een ander voordeel van het Prulleke Product Pakket is dat je niet alleen de materialen ontvangt. Gedurende 4 weken ontvang je op maandag een link naar een exclusief YouTube filmpje met project ideeën gemaakt met het Prulleke Product Pakket. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet wat je kunt maken met je nieuwe aankopen. Maar als je liever zelf verzint wat je wilt doen met de materialen ben je uiteraard vrij om dat ook te doen. Na afloop van de 4 weken zul je zien dat je nog genoeg materialen over houdt om zelf creatief aan de gang te gaan. Het is dus geen op maat gemaakt pakket dat slechts op één manier te gebruiken is.

Tidings of Christmas designpapier

Het pakket dat ik vandaag ga aankondigen is samengesteld op basis van het Tidings of Christmas designpapier. Dit vind je in de jaarcatalogus op pagina 88/89. De ene kant bevat kerstmotieven en de andere meer basisontwerpen voor allerlei gelegenheden. Als je na de kerst nog papier over hebt, kun je de basisontwerpen gebruiken voor andere projecten, zoals meer kaarten of accenten voor bijvoorbeeld scrapbooklayouts.

Tidings of Christmas designpapier, foto van Stampin’ Up!©2021

Kaartkarton

Het mooie van Stampin’ Up! is dat ze zorgen dat alles mooi met elkaar coördineert. Zo zijn de kleuren die in het designpapier zijn verwerkt ook te verkrijgen als inktkussens, lint en kaartkarton. Het Prulleke Product Pakket maakt gebruik van deze bijpassendheid door het designpapier te combineren met andere producten in dezelfde kleuren. In het Tidings of Christmas Prulleke Product Pakket zitten 2 vellen extra stevig Basic White kaartkarton. Deze is ideaal als basiskaart omdat hij wat dikker is en dus beter blijft staan. Er zitten 2 vellen gewoon Basic White kaartkarton in. Deze zijn fijn om op te stempelen en uit te kunnen knippen. Het pakket bevat 1 vel gekleurd kaartkarton in de volgende tinten:

  • Cherry Cobbler
  • Evening Evergreen
  • Misty Moonlight
  • Sahara Sand
  • Soft Succulent

Het kaartkarton is dus perfect afgestemd op de kleuren van het designpapier waardoor je altijd een schitterende combinatie krijg. Maar er zit nog meer in het pakket…

Chevron Weave Ribbon / Lint met Visgraatmotief

Een ander onderdeel van het Tidings of Christmas Prulleke Product Pakket is het lint met visgraatmotief. Dit lint wordt ook als onderdeel van de suite aangeboden het is stevig en tegelijk heel zacht en soepel. Als je nog nooit met het lint van Stampin’ Up! hebt gewerkt zul je zeker onder de indruk zijn van de kwaliteit hiervan. Het lint is Evening Evergreen van kleur. Deze diepe neutrale tint past overal prachtig bij.

Chevron Weave Ribbon Evening Evergreen, foto van Stampin’ Up!©2021

Red Rhinestone Basic Jewels

Met kerstmis is een beetje bling een vereiste, vind je niet? Deze keer krijg je daarom in het pakket 22 Red Rhinestone Basic Jewels. Deze passen leuk bij de papiertjes en zijn zeer geschikt voor ieder kerstproject.

Red Rhinestone Basic Jewels, foto van Stampin’ Up!©2021

Scalloped Kraft Treat Boxes

Omdat ik het ook leuk vind om je kennis te laten maken met producten waar je wellicht nog niet zo bekend mee bent, wil ik deze keer een doosje toevoegen. Ik dacht onmiddelijk aan de Scalloped Kraft Boxes. De goudfoliestipjes geven het al meteen iets kerstig en de geschulpte randen van de deksel hebben een luxe feestelijke uitstraling. De doosjes zijn ongeveer 9 x 9 x 6,5 cm. Er passen dus tal van verwennerijen in.

Scalloped Kraft Treat Boxes, foto van Stampin’ Up!©2021

Ponsjes

Het laatste dat ik toevoeg aan het Prulleke Product Pakket is een setje uitgeponste label vormen. Deze zijn uitgesneden met verschillende etiketponsen. Deze set bevat verschillende vormen zodat je voldoende variatie hebt. Door ze allemaal uit wit kaartkarton te ponsen, kun je de kleur nog aanpassen als je wilt of je kunt er een mooie versiering op stempelen.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Prulleke Product Pakket afneemt, vier weken lang op maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de artikelen uit deze kit. Het eerste filmpje kun je op 19 november in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap-voor-stap hoe ik ales maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Je kunt je Prulleke Product Pakket uitbreiden met een aantal verschillende andere Stampin’ Up! artikelen. Hier zal ik er in later blogbericht een aantal van voorstellen. Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat van deze extra Stampin’ Up! producten toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 14 november het Tidings of Christmas Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 25 november de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice