Hallo Prulleke,

Vorige week deelde ik wat informatie over het Tidings of Christmas Prulleke Product Pakket. Vandaag wil ik wat meer vertellen over de producten waar je het pakket eventueel mee zou kunnen aanvullen of uitbreiden.

Inhoud

Zoals ik vorige week al vermeldde zitten er alleen verbruiksartikelen in de kit. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Hier zal ik verderop wat suggesties voor geven. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten, waardoor je van alles een beetje ontvangt. Je ontvangt in het Tidings of Christmas Prulleke Pruduct Pakket 1 vel van de verschillende designpapiertjes van het Tidings of Christmas designpapier, verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, een Scalloped Kraft Treat Box, wat Red Rhinestone Basic Jewels, lint met visgraatmotief en een aantal uitgeponste label-vormen.

Tidings of Christmas Prulleke Product Pakket

Met dit pakket heb je een mooi pakket coördinerende materialen om heel wat prachtige projecten mee te maken. Je kunt ze gebruiken voor kerst maar dat is niet de enige periode om de producten te benutten.

Uitbreiden

Om je op gang te helpen met het Product Pakket zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. In de filmpjes gebruiken ik uiteraard ook wat extra onderdelen van de suite om deze verder toe te lichten maar ook zonder deze aanvullende artikelen, kun je het Prulleke Product Pakket gebruiken om mooie dingen te maken. Ik zal hieronder alvast een aantal van de aanvullende artikelen noemen zodat je deze eventueel meteen kunt toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen.

Tidings & Trimmings bundle

In de jaarcatalogus staat op bladzijde 88/89 de Tidings of Christmas suite. Je ziet dat het uit een viertal onderdelen bestaat. Het Designpapier en lint zijn opgenomen in het Prulleke Product Pakket. De stempels en stansen echter niet. Deze zijn zowel individueel als in een bundle verkrijgbaar. Wanneer je ze als bundle bestelt bespaar je 10% op de aankoop van de individuele artikelen. De bundle coördineert prachtig met het Prulleke Product Pakket maar ik zal je bij dezen meteen laten weten dat ik deze zelf niet in mijn collectie heb en ik ze dus ook niet mijn YouTube filmpjes zal gebruiken. Desalniettemin vond ik wel dat ik moest laten weten dat er een perfect bijpassende stempel en stansen set was bij het designpapier.

Tidings & Trimmings bundle, foto van ©Stampin’ Up! 2021

Fantastische Feestdagen stempelset

Deze stempelset heb ik ook al bij eerdere Prulleke Product Pakketten aangeraden maar het is ook echt zo’n leuke set! De spreuken zijn geweldig en het handgeletterde lettertypen is heel actueel. Ik grijp daarom ook keer op keer naar deze set en daarom zal ik hem nu opnieuw aanraden.

Fantastische Feestdagen stempelset, foto van ©Stampin’ Up! 2021

Christmas Season bundle

Het is een beetje natte vinger werk want ik heb de YouTube projecten nog niet exact ontworpen maar als ik zo kijk naar mijn collectie dan vermoed ik dat ik deze keer opnieuw de Christmas Season bundle ga gebruiken om mijn Tidings of Christmas projecten mee te versieren. Heb je deze bundle nog niet aangeschaft? Doe het dan meteen als je je Prulleke Product Pakket besteld. De prachtige DistINKtive stempels geven een mooie aquarel look en kunnen als two-step stempelset een een regenboog aan kleuren worden gecombineerd. Ik ben wild van deze afbeeldingen en ik weet zeker dat deze ook perfect passen bij Tidings of Christmas. Oh, en dan heb ik het alleen nog maar over de stempels gehad. De stansen zijn fe-no-me-naal! Niet alleen kun je de gestempelde afbeeldingen uitsnijden. Er zitten ook verschillende veelzijdige labelvormen in. Deze set is een MUSTHAVE.

Christmas Season bundle, foto van ©Stampin’ Up! 2021

Inkt

De kleuren in het designpapier zijn Cherry Cobbler, Evening Evergreen, Misty Moonlight, Sahara Sand en Soft Succulent. Als je kleuren hebt die daarmee matchen zit je altijd goed. Alle inktpads zijn € 9,- per stuk en de refill is € 4,50 per kleur. Ook metallics zullen mooi passen bij dit papier dus je kunt ook altijd nog embossing powders toevoegen. En natuurlijk is zwart altijd de go-to basis stempelkleur. Memento Tuxedo Black is € 7,50 en de refill daarvan is € 6,-.

Stapel met coördinerende kleuren inkt

Zoals ik al zei, je hebt de aanvullingen niet nodig om te kunnen genieten van het Prulleke Product Pakket maar ze bieden je wel veel meer mogelijkheden. Als je het Prulleke Product Pakket bij me afneemt, is het dus het overwegen waard om het aan te vullen met een of meerdere van de bovengenoemde artikelen.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice