Het is al weer tijd om mijn volgende Product Pakket aan te kondigen! Deze keer is het een echt kerstpakketje geworden dat ik heb samengesteld op basis van het sprankelende Whimsy & Wonder designpapier. Aangezien ik echter zelf de bijpassende bundle uit deze suite niet heb, maak ik een combinatie die wellicht niet zo voor de hand ligt. Ik hoop dat je heb toch leuk vindt en zo niet, dan kun je altijd het pakket aanvullen met de Whimsical Trees bundle die perfect past bij het designpapier. Laat ik je snel voorstellen aan het nieuwste Prulleke Product Pakket.

Prulleke Product Pakket

Whimsy & Wonder Prulleke Product Pakket excl. lint

Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben zal ik eerst kort uitleggen wat zo’n pakket precies is. Wanneer je de catalogus van Stampin’ Up! bekijkt, zul je merken dat er heel veel prachtige artikelen in staan. Sommige zijn losse stempels, sommige hebben een bijpassende pons of stansenset en soms zijn het volledige pakketten met papier en accessoires erbij. Zo’n volledig pakket heet een suite. Ze zijn ideaal omdat ze allerlei verschillende coördinerende producten bevatten en vooral als je nog nieuw bent, kan het een fijne houvast bieden als je meteen weet dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Het nadeel is dat ze best kunnen oplopen in prijs. Zeker als je naast het pakket ook nog kaartkarton en andere basismaterialen nodig hebt.

De oplossing

Daarom heb ik het Prulleke Product Pakket ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende verbruiksartikelen en is de perfecte basis voor je creatieve project. Omdat je een deel van het designpapier krijgt en wat verschillende coördinerende artikelen, betaal je ook maar een fractie van de prijs van de volledige suite. Als je het product pakket hebt geprobeerd, kun je er meer van kopen als je meer wilt hebben, of je probeert gewoon het volgende pakket.

Een ander voordeel van het Prulleke Product Pakket is dat je niet alleen de materialen ontvangt. Gedurende 4 weken ontvang je op maandag een link naar een exclusief YouTube filmpje met project ideeën gemaakt met het Prulleke Product Pakket. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet wat je kunt maken met je nieuwe aankopen. Maar als je liever zelf verzint wat je wilt doen met de materialen ben je uiteraard vrij om dat ook te doen. Na afloop van de 4 weken zul je zien dat je nog genoeg materialen over houdt om zelf creatief aan de gang te gaan. Het is dus geen op maat gemaakt pakket dat slechts op één manier te gebruiken is.

Whimsy & Wonder designpapier

Het pakket dat ik vandaag ga aankondigen is samengesteld op basis van het Whimsy & Wonder designpapier. Dit vind je in de juli-december mini catalogus op pagina 24/25. Ik ben wederom helemaal dol op dit papier. Het is een specialty papier wat in dit geval betekent dat de prints aan een kant wat iridescent (regenboogglans) details hebben. De glans die daardoor ontstaat heeft iets magisch. Wanneer je dat combineert met de prachtige kleurencombinatie dan heb je echt een wonderbaarlijke combinatie. De prints zijn aan de ene kant duidelijk Kerstig/winters van uiterlijk maar aan de achterkant zijn ze veel neutraler en eigenlijk het hele jaar door te benutten. Bovendien is de kleurencombinatie verre van de traditionele kerstkleuren en daar ben ik persoonlijk ook dol op. Tenslotte moet ik je er op wijzen dat de prints geweldig zijn om te gebruiken als achtergrond patronen maar ze zijn ook heel goed uit te knippen en te gebruiken als focal image.

Whismy & Wonder designpapier, foto van Stampin’ Up!©2021

Kaartkarton

Het mooie van Stampin’ Up! is dat ze zorgen dat alles mooi met elkaar coördineert. Zo zijn de kleuren die in het designpapier zijn verwerkt ook te verkrijgen als inktkussens, lint en kaartkarton. Het Prulleke Product Pakket maakt gebruik van deze bijpassendheid door het designpapier te combineren met andere producten in dezelfde kleuren. In het Whimsy & Wonder Prulleke Product Pakket zitten 2 vellen extra stevig Basic White kaartkarton. Deze is ideaal als basiskaart omdat hij wat dikker is en dus beter blijft staan. Er zitten 2 vellen gewoon Basic White kaartkarton in. Deze zijn fijn om op te stempelen en uit te kunnen knippen. Het pakket bevat 1 vel gekleurd kaartkarton in de volgende tinten:

  • Blushing Bride
  • Crumb Cake
  • Mint Macaron
  • Misty Moonlight
  • Mossy Meadow
  • Polished Pink

Het kaartkarton is dus perfect afgestemd op de kleuren van het designpapier waardoor je altijd een schitterende combinatie krijg. Maar er zit nog meer in het pakket…

Wonderful Snowflakes

Het decoratieve element uit de Whimsy & Wonder suite zijn de Sublieme Sneeuwvlokken. Dit kaartkarton bevat folie met een regenboogglans en is eenvoudig te gebruiken op labels en kadootjes. De sneeuwvlokken zijn ontworpen voor winterprojecten, maar als je je verbeelding de vrije loop laat is the sky the limit. Met de Wonderful Snowflakes ben je elk jaar verzekerd van een witte kerst en schitterende creaties natuurlijk. In een volledig pakket zitten 24 van deze voorgestanste sneeuwvlokken. In het Prulleke Product Pakket ontvang je een vel met 6 van de prachtige, gedetailleerde sneeuwvlokken.

Wonderful Snowflakes, foto van Stampin’ Up!©2021

Gerafeld geribbeld lint

Het volgende onderdeel in het pakket is het Frayed Grosgrain Ribbon. Dit lint wordt ook als onderdeel van de suite aangeboden maar staat op het moment dat ik dit typ nog in backorder. Helaas is er nog geen datum bekend wanneer deze weer verwacht wordt in het magazijn, maar zodra het er is zal ik het toevoegen. Ik kan gelukkig de foto delen van het product zodat je ziet wat je kunt verwachten maar het staat om die reden niet op mijn totale pakket overzicht.

Frayed Grosgrain Ribbon Blushing Bride, foto van Stampin’ Up!©2021

Subtle Shimmer Sequins

Ondanks alle bling die al in het pakket zit, wilde ik toch nog een beetje extra toevoegen. Daarom zit er in het pakket ook ongeveer een kwart bakje Subtle Shimmer Sequins. Deze zijn een mix van matwit, matzilver, metaalkleurigzilver en parel wit in twee maten per kleur. De pailletten zijn perfect als glanzende sneeuwvlokken op je projecten en verzorgen een elegante afwerking met een subtiele glans.

Subtle Shimmer Sequins, foto van Stampin’ Up!©2021

Stansjes

Het laatste dat ik toevoeg aan het Prulleke Product Pakket is een setje uitgestanste label vormen. Deze zijn uitgesneden met de Christmas Cheer stansen. Deze set bevat stansen van feestelijke gebladerte en twee mooie spreuken met outline erbij. Ik heb niet alle vormen uitgesneden maar een aantal wel en deze zijn in een mix van de verschillende kleuren kaartkarton gesneden.

YouTube

Volgende week vrijdag (15e) deel ik op mijn YouTube kanaal een filmpje waar ik het hele pakket een keer laat zien. Dus als je exact wilt zien wat ik zojuist heb omschreven, dan kun je die bekijken. Je zult zien dat het een heel compleet pakket is terwijl het eigenlijk maar een bemonstering is van de volledige suite. De artikelen zijn op verschillende manieren te combineren en te gebruiken en ik weet zeker dat je veel knutselplezier zult hebben van dit pakket.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Prulleke Product Pakket afneemt, vier weken lang op maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de artikelen uit deze kit. Het eerste filmpje kun je op 1 november in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap-voor-stap hoe ik ales maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Je kunt je Prulleke Product Pakket uitbreiden met een aantal verschillende andere Stampin’ Up! artikelen. Hier zal ik er in mijn blogbericht op donderdag een aantal van voorstellen. Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat van deze extra Stampin’ Up! producten toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 17 oktober het Whimsy & Wonder Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 28 oktober de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice