Hallo Prulleke,

Eerder deze week deelde ik wat informatie over het Artfully Composed Prulleke Product Pakket. Vandaag wil ik wat meer vertellen over de producten waar je het pakket eventueel mee zou kunnen aanvullen of uitbreiden.

Inhoud

Zoals ik al vermeldde zitten er alléén verbruiksartikelen in de kit. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Hier zal ik verderop wat suggesties voor geven. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten, waardoor je van alles een beetje ontvangt. Je ontvangt in het Artfully Composed Prulleke Pruduct Pakket 1/4 vel van de verschillende designpapiertjes van het Artfully Composed designpapier en het Layering Designs Vellum, verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, wat Faux Sea Glass Shapes, Frayed Ribbonen een aantal uitgestanste vormen.

Artfully Composed Prulleke Product Pakket

Met dit pakket heb je een mooi pakket coördinerende materialen om heel wat prachtige projecten mee te maken.

Uitbreiden

Om je op gang te helpen met het Product Pakket zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. In de filmpjes gebruiken ik uiteraard ook wat extra onderdelen van de suite om deze verder toe te lichten maar ook zonder deze aanvullende artikelen, kun je het Prulleke Product Pakket gebruiken om mooie dingen te maken. Ik zal hieronder een aantal van de aanvullende artikelen noemen waar mee je je pakket kunt aanvullen.

Artfully Layered bundle

In de januari-juni 2022 minicatalogus staat op bladzijde 33 de Artfully Layered bundle. Deze bestaat uit de Artfully Layered stempelset en de bijpassende Tropical Layers Dies. Deze artikelen zijn zowel individueel als in een bundle verkrijgbaar. Wanneer je ze als bundle bestelt bespaar je 10% op de aankoop van de individuele artikelen. De bundle coördineert prachtig met het Prulleke Product Pakket omdat deze dezelfde motieven herhaalt als in het designpapier zitten. Natuurlijk kun je het papier ook combineren met talloze andere afbeeldingen maar deze is er echt voor gemaakt. Ook kun je met de stansen bepaalde afbeeldingen uit het designpapier precies uitsnijden voor nog meer mogelijkheden.

Artfully Layered bundle, foto van Stampin’ Up!©2022

Blending Brushes

Ik vind het ook leuk om even te melden dat de Blending Brushes een hele leuke aanvulling zijn op dit pakket. Je kunt ze namelijk gebruiken om wat kleur te geven aan je achtergrond of je kunt de uitgestanste vormen wat meer diepte geven door er wat kleur op aan te brengen. Natuurlijk zou je de uitgestanste vormpjes ook als stencil kunnen gebruiken met de blending brushes of je kunt een gradatie maken van verschillende kleuren op je stempels zelf, voor je ze afdrukt. Volop mogelijkheden dus om wat extra interesse aan te brengen aan je project.

Blending Brushes, foto van Stampin’ Up!©2022

Inkt

De kleuren in het designpapier zijn Bumblebee, Calypso Coral, Evening Evergreen, Just Jade, Mint Macaron, Old Olive, Pale Papaya en Pear Pizzazz. Als je kleuren hebt die daarmee matchen zit je altijd goed. Alle inktpads zijn € 9,- per stuk en de refill is € 4,50 per kleur. Uiteraard is zwart een goede basis kleur en kan ook VersaMark een goede toevoeging zijn als je met Embossing Poeders aan de slag wilt kunnen gaan. Natuurlijk is het niet nodig om al deze inkt te bezitten om gebruik te maken van dit Prulleke Product Pakket. Hoewel meer kleuren ook meer opties bieden, kun je heel goed leuke projecten maken met minder dan alle kleuren.

Stapel met coördinerende kleuren inkt

Zoals ik al zei, je hebt de aanvullingen niet nodig om te kunnen genieten van het Prulleke Product Pakket maar ze bieden je wel veel meer mogelijkheden. Als je het Prulleke Product Pakket bij me afneemt, is het dus het overwegen waard om het aan te vullen met een of meerdere van de bovengenoemde artikelen.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 20 maart het Artfully Composed Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 31 maart de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice