Hallo Prulleke,

Vorige week deelde ik wat informatie over het Sweets & Treats Prulleke Product Pakket. Vandaag wil ik wat meer vertellen over de producten waar je het pakket eventueel mee zou kunnen aanvullen of uitbreiden.

Inhoud

Zoals ik vorige week al vermeldde zitten er alleen verbruiksartikelen in de kit. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Hier zal ik verderop wat suggesties voor geven. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten, waardoor je van alles een beetje ontvangt. Je ontvangt in het Sweets & Treats Prulleke Pruduct Pakket 1 vel van de verschillende designpapiertjes van het Gingerbread & Peppermint designpapier, verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, een Kraft Gift Box, wat Sequins For Everything in de 4 verschillende kleuren en een aantal etiketten die ik voor je heb geponst uit Basic White kaartkarton.

Sweets & Treats Prulleke Product Pakket

Met dit pakket heb je een mooi pakket coördinerende materialen om heel wat prachtige projecten mee te maken. Je kunt ze gebruiken voor kerst maar dat is niet de enige manier om de producten te benutten.

Uitbreiden

Om je op gang te helpen met het Product Pakket zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. In de filmpjes gebruiken ik uiteraard ook wat extra onderdelen van de suite om deze verder toe te lichten maar ook zonder deze aanvullende artikelen, kun je het Prulleke Product Pakket gebruiken om mooie dingen te maken. Ik zal hieronder alvast een aantal van de aanvullende artikelen noemen zodat je deze eventueel meteen kunt toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen.

Sweets & Treats Stempelset

In de juli-december minicatalogus staat op bladzijde 11 de Sweets & Treats stempelset. Deze smakelijke set is niet alleen leuk voor Kerst maar is door de verschillende afgebeelde lekkernijen het hele jaar te gebruiken. Daarom is dit de basis van de projecten die ik wil gaan maken met dit Prulleke Product Pakket. Natuurlijk kun je ook de koekjes en dergelijke uit het designpapier gebruiken maar ik zal deze stempelset veel gebruiken. Het is daarom mijn nummer 1 aanrader om dit pakket mee aan te vullen.

Sweets & Treats stempelset

Cloche dies / Classic Cloche Bundle

Bij de stempelset hoort geen specifieke stansenset of pons. Toch is er een stans die ik hier wil aanraden. De cloche dies bevatten namelijk de stolp vorm die je ook in de stempelset ziet. Eigenlijk is deze stansenset echter gekoppeld aan de Classic Cloche stempelset. Daarom wil ik die ook noemen. Wanneer je de Classic Cloche stempelset en de Cloche stansen namelijk als productpakket (bundle) koopt, krijg je daarop 10% korting ten op zichte van de losse artikelen aanschaffen. Met deze bundle heb je meteen nog veel meer creatieve opties.

Cloche dies

Cloche Shaker Domes

Ja… als je dan toch de stansen hebt… Hoe gaaf zijn deze Cloche Shaker Domes dan??? Je maakt er eenvoudig een leuke schudkaart mee. Je kunt er zo veel verschillende combinaties meemaken want alles kan in zo’n schudkaart. Een setje van 10 shakes is slechts € 9,- en ze bieden zo veel genot. Ik zal proberen om ze niet te gebruiken in de voorbeelden die ik film maar reken maar dat ik deze zeker ga gebruiken op mijn kaarten.

Cloche Shaker Domes

Inkt

De kleuren in het designpapier zijn Real Red, Old Olive, Early Espresso en Cinnamon Cider. Ik heb ook kaartkarton toegevoegd in Blushing Bride en Pool Party. Als je kleuren hebt die daarmee matchen zit je altijd goed. Alle inktpads zijn € 9,- per stuk en de refill is € 4,50 per kleur. En natuurlijk is zwart altijd de go-to basis stempelkleur. Memento Tuxedo Black is € 7,50 en de refill daarvan is € 6,-.

Zoals ik al zei, je hebt de aanvullingen niet nodig om te kunnen genieten van het Prulleke Product Pakket maar ze bieden je wel veel meer mogelijkheden. Als je het Prulleke Product Pakket bij me afneemt, is het dus het overwegen waard om het aan te vullen met een of meerdere van de bovengenoemde artikelen.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice