Hallo Prulleke,

Nog even en dan komt de juli-december mini catalogus uit. Daarom wil ik voor het volgende Prulleke Product Pakket ook met iets spiksplinternieuws aan de slag. Ik heb gekozen om het pakket deze keer niet op basis van een suite samen te stellen, maar op basis van een stempelset. Dit is wellicht verrassend omdat de stempelset zelf, niet in de kit zit. Ik zal het hieronder verder toelichten.

In een eerder bericht heb ik al een aantal dingen in het algemeen uitgelegd over de Prulleke Product Pakketten maar hier zal ik alle details delen over het Sweets & Treats-pakket.

Sweets & Treats

In de juli – december mini catalogus staan vooral producten die gericht zijn op de feestdagen die gevierd worden (in Amerika) tijdens deze maanden. Denk aan Halloween, Thanksgiving en vooral Kerstmis. Uiteraard zitten er in de stempelset ook producten die je buiten die feestdagen kunt gebruiken maar er ligt duidelijk een accent op een van de dagen.

Voor mij sprong vooral de Sweets & Treats stempelset er uit als iets dat jaarlang gebruikt kan worden. De set bestaat uit 12 fotopolymeer stempels met afbeeldingen van verschillende lekkernijen. Denk aan apple pie, Christmas pudding, cupcake, caramelappel en koekjes. De set bevat ook verschillende spreuken voor verjaardagen, kerst en zomaar. Ook zit er een mooie serveerschaal en een cloche in de set.

De cloche is bijzonder leuk omdat er verderop in de gids nog een stempelsets staat, met coördinerende stansen, waar mee je de cloche ook kunt uitsnijden. Dat is niet alleen leuk om wat meer variatie in je projecten aan te kunnen brengen, je kunt het dan ook combineren met de Cloche Shaker Domes! Hoe gaaf is dat?!

Inhoud

In een Prulleke Product Pakket zitten alleen verbruiksartikelen. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Het pakket bestaat uit gedeelde pakketten. Hierdoor ontvang je van alles een beetje. Het Prulleke Product Pakket is deze keer dus een pakket dat je kunt combineren met de Sweets & Treats stempelset maar je kunt het ook zonder gebruiken. Het designpapier dat naar mijn mening het beste past bij alle lekkernijen is het Gingerbread & Peppermint papier. Deze laat verschillende kerstige afbeeldingen zien en heeft een bak-thema.

Gelukkig zitten er ook een aantal hele bruikbare neutrale patronen in het papierpakket waardoor je het het hele jaar door kunt gebruiken. Van 3 van de kleuren uit het designpapier zul je ook een vel gekleurd kaartkarton ontvangen. Wanneer je de stempelset dus niet kiest, kun je de figuren uit het designpapier uitknippen en gebruiken als focal image op je project. Ook zal ik een vel Blushing Bride en Pool Party kaartkarton in je pakket doen. Deze combineren mooi met de 3 andere kleuren waardoor er meer diepte in je kleurenpallet ontstaat. Je hebt zo wat extra mogelijkheden om te creeëren met het papier of je kunt de combinaties namaken zoals ze getoond worden op pagina 11 van de mini catalogus.

Het speciale element van dit Prulleke Product Pakket is de Kraft Gift Box die je ook op pagina 11 kunt terug vinden. Dit is een doos van ongeveer 11,5 x 17 x 2 cm waarin je bijvoorbeeld zelfgebakken lekkernijen kunt doen. Er zit een acetaat venster in het doosje en ze zijn voedselveilig. Ook zal ik wat uitgeponste labelvormen en wat Sequins For Everything/paillettenmix in het pakket doen zodat er voldoende materiaal variatie in zit om mee aan de slag te gaan. De paillettenmix zal ik per kleurgroep in een verpakking doen zodat je een beetje van de verschillende kleuren hebt. Je kunt het gebruiken als schud materiaal of om op te plakken.

Sequins for Everything/paillettenmix, foto van Stampin’ Up!

Ik denk dat je met dit pakket een leuke mix hebt van producten die je zowel met de Sweets & Treats stempelset als zonder kunt gebruiken. Het biedt mogelijkheden voor het hele jaar en ook al ligt het accent op kerst, wil ik toch laten zien hoe je deze producten ook voor december al kunt gebruiken.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Product Pakket afneemt, iedere maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de producten uit de kit. Het eerste filmpje kun je op 9 augustus in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap voor stap hoe ik alles maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat extra producten te laten zien. Ook zal ik volgende week een bericht delen waarin ik een aantal van deze aanvullingen zal aanraden. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket. Hou er rekening mee dat ik de stempelset pas na 1 augustus kan bestellen. Deze zullen dus na de kits geleverd worden.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 25 juli de kit bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk 5 augustus de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice