Hallo Prulleke,

Het is hoog tijd om het volgende Prulleke Product Pakket aan je voor te stellen. Deze keer heb ik weer gekozen om het pakket samen te stellen op basis van een pak Sale-a-bration designpapier. Na het Sunshine & Rainbows pakket van de vorige keer, draait het deze keer allemaal om het prachtige Simply Marbleous papier.

Prulleke Product Pakket

Simply Marbleous Prulleke Product Pakket

Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben zal ik eerst kort uitleggen wat zo’n pakket precies is. Wanneer je de catalogi van Stampin’ Up! bekijkt, zul je merken dat er heel veel prachtige artikelen in staan. Sommige zijn losse stempels, sommige hebben een bijpassende pons of stansenset en soms zijn het volledige pakketten met papier en accessoires erbij. Zo’n volledig pakket heet een suite. Ze zijn ideaal omdat ze allerlei verschillende coördinerende producten bevatten en vooral als je nog nieuw bent, kan het een fijne houvast bieden als je meteen weet dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Het nadeel is dat ze best kunnen oplopen in prijs. Zeker als je naast het pakket ook nog kaartkarton en andere basismaterialen nodig hebt.

De oplossing

Daarom heb ik het Prulleke Product Pakket ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende verbruiksartikelen en is de perfecte basis voor je creatieve project. Omdat je een deel van het designpapier krijgt en wat verschillende coördinerende artikelen, betaal je ook maar een fractie van de prijs van de volledige suite. Als je het product pakket hebt geprobeerd, kun je er meer van kopen als je meer wilt hebben, of je probeert gewoon het volgende pakket.

Inspiratie

Een ander voordeel van het Prulleke Product Pakket is dat je niet alleen de materialen ontvangt. Gedurende 4 weken ontvang je op maandag een link naar een exclusief YouTube filmpje met project ideeën gemaakt met het Prulleke Product Pakket. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet wat je kunt maken met je nieuwe aankopen. Maar als je liever zelf verzint wat je wilt doen met de materialen ben je uiteraard vrij om dat ook te doen. Na afloop van de 4 weken zul je zien dat je nog genoeg materialen over houdt om zelf creatief aan de gang te gaan. Het is dus geen op maat gemaakt pakket dat slechts op één manier te gebruiken is.

Simply Marbleous designpapier

Het pakket dat ik vandaag ga aankondigen is samengesteld op basis van het Simply Marbleous designpapier. Dit Sale-a-bration papier kun je kiezen als je gratis kadooje bij besteding vanaf € 60,-. Er zitten 6 verschillende velletjes dubbelzijdig designpapier in het pakket. Deze zijn voorzien van een marmerprint aan de ene kant en aan de andere kant een print die wat meer vloeibaar of satijnachtig is. Dit papier is zo ontzettend multi-inzetbaar door zijn neutrale aard dat je niet mis kan gaan met dit pakket. De kleuren in het papier zijn allemaal prachtig: Balmy Blue, Basic Gray, Blushing Bride, Bumblebee, Coastal Cabana, Flirty Flamingo, Gorgeous Grape, Highland Heather, Misty Moonlight, Pool Party, Smoky Slate en So Saffron. Het is dus een hele range aan tinten. Prachtig!

Simply Marbleous designpapier, foto van Stampin’ Up!©2022

Kaartkarton

Het mooie van Stampin’ Up! is dat ze zorgen dat alles mooi met elkaar coördineert. Zo zijn de kleuren die in het designpapier zijn verwerkt ook te verkrijgen als inktkussens, lint en kaartkarton. Het Prulleke Product Pakket maakt gebruik van deze bijpassendheid door het designpapier te combineren met andere producten in dezelfde kleuren. In het Simply Marbleous Prulleke Product Pakket zitten 2 vellen Basic White kaartkarton. Deze zijn fijn om op te stempelen en uit te kunnen knippen. Ook zitten er 2 vellen Extra Stevig Basic White kaartkarton in. Dit dikkere kaartkarton is de perfecte basis voor je kaarten. Het blijft stevig staan en zal niet snel kromtrekken. Het pakket bevat 1 vel gekleurd kaartkarton in de volgende tinten:

  • Basic Gray
  • Bumblebee
  • Coastal Cabana
  • Flirty Flamingo
  • Gorgeous Grape
  • Night of Navy

Het kaartkarton is dus perfect afgestemd op de kleuren van het designpapier waardoor je altijd een schitterende combinatie krijg. Maar er zit nog meer in het pakket…

Frayed Ribbon / Gerafeld Lint

Omdat het designpapier deze keer geen onderdeel is van een suite, mocht ik zelf kiezen welke accessoires ik wilde gebruiken om het pakket mee aan te vullen. Ik heb bewust gekozen voor dit zachte, dikke lint omdat het een hoop van dezelfde eigenschappen heeft van het papier. Het is namelijk te gebruiken zoals hij op de rol zit, maar je kunt het ook ontrafelen voor een vintage look. Bovendien kun jet het makkelijk een andere kleur geven zodat het perfect past bij jouw project.

Frayed Ribbon, foto van Stampin’ Up!©2022

Enveloppen 3″x3″ Basic White

Omdat het designpapier zo’n makkelijk achtergrondpapier is, leek het me leuk om me deze keer wat meer te richten op verschillende manieren om je papier te versnijden. Zo wil ik een keer kleine knuffelkaartjes maken in een van de inspiratiefilmpjes en dan is het heel leuk als je daar ook bijpassende envelopjes bij hebt. Daarom zitten er in het Simply Marbleous Prulleke Product Pakket 4 kleine envelopjes van 3″ x 3″ (ongeveer 7,5 x 7,5 cm). Deze zijn ideaal om te verstoppen in een broodtrommeltje of tussen de schone was in de kast.

3″ x 3″ enveloppen Basic White , foto van Stampin’ Up!©2022

Paper Pumpkin mini doosje

Naast een kleiner formaat kaartje, leek het me ook leuk om weer eens een doosje te versieren. Deze mini Paper Pumpkin doosjes zijn ongeveer 15 x 9,5 x 2,5 cm. Hierin passen perfect wat lekkere verwennerijen of een mooie set kaarten.

Paper Pumpkin mini doosje, foto van Stampin’ Up!©2022

Pebbles / Kiezelsteentjes

Pebbles/Kiezelsteentjes, foto van Stampin’ Up!©2022

Het laatste dat ik toevoeg aan het Prulleke Product Pakket is een rijtje enamel shapes. Ook hier heb ik geprobeerd om iets de kiezen dat neutraal is maar wel apart. Mijn oog viel uiteindelijk op de Kiezelsteentjes. Dit zijn kleine zelfklevende glanzende enamel vormpjes die een unieke toevoeging zijn op je project. Je ontvangt een rijtje steentjes. Hierin zitten van iedere maat in ieder van de volgende 3 kleuren een steentje: Cinnamon Cider, donkergrijs en lichtgrijs.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Prulleke Product Pakket afneemt, vier weken lang op maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de artikelen uit deze kit. Het eerste filmpje kun je op 7 februari in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap-voor-stap hoe ik alles maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Je kunt je Prulleke Product Pakket uitbreiden met een aantal verschillende andere Stampin’ Up! artikelen. Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat van deze extra Stampin’ Up! producten toe te lichten. Deze keer ga ik echter geen specifieke lijst met producten voorstellen. Je hoeft uiteraard niet exact dezelfde spullen te gebruiken als ik doe in de filmpjes. Met andere artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Wil je al wel meteen wat uitbreidingen op je pakket dan kun je die meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 23 januari het Simply Marbleous Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 3 februari de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice