Hallo Prulleke,

Laatst merkte een deelneemster aan mijn Koffie & een kaartje op dat je voor het maken van je eerste kaartje al een hoop materialen nodig had. Dat lijkt misschien zo wanneer je voor de eerste keer mee doet en ziet wat ik allemaal mee neem maar Stampin’ Up! biedt ook hele leuke mogelijkheden voor beginners.

Kit Collectie

Wanneer je wilt proberen of een nieuwe hobby ook echt iets voor je is, kan ik me voorstellen dat de grote jaarcatalogus je wat afschrikt. Zo veel producten. Maar Stampin’ Up! biedt ook een (wisselende) kit collectie aan. Deze bestaat uit Stamping en Non-Stamping kits. Bovendien hebben we periodiek ook limited edition Paper Pumpkin pakketten. In deze pakketten zitten alle materialen die je nodig hebt om een bepaald aantal van een vooraf bepaald project te maken. En de kosten hiervan variëren van € 14,50 (non-stamping kits) tot € 26,- (Paper Pumpkin kits).

YouTube

In het filmpje van vandaag deel ik een van de Stamping-kits: You Are My Anchor. Dit is een volledig pakket met alle materialen die je nodig hebt met uitzondering van een schaartje.

Alle materialen uit het You Are My Anchor kit, foto van Stampin’ Up!©2021

Deze kit kost € 23,- en hiermee kun je 10 kleine kaartjes en 4 doosjes maken in nautische sfeer. Naast alle materialen, waaronder een exclusieve stempelset en een Pacific Point Classic Stampin’ Spot, zitten er ook duidelijke instructies bij.

You Are My Anchor exclusieve stempelset, foto van Stampin’ Up!©2021

Uiteraard zitten er materialen in waar je nog mee door kunt werken nadat je de benoemde projecten hebt gemaakt. De stempels blijven goed, het stempelkussen heeft nog voldoende inkt over en er zijn altijd wat embellishments over die je op een ander project kunt verwerken. Je houdt dus altijd over na het maken van zo’n kit.

De kant en klare projecten van de You Are My Anchor kit, foto van Stampin’ Up!©2021

Wil jij zelf ook aan de slag met deze of een van de andere kits die Stampin’ Up! te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de Stampin’ Up! website voor een volledig overzicht van het assortiment aan creatieve sets en bestel de jouwe vandaag nog.

Denk er aan bij bestellingen onder € 200,- gebruik te maken van de Gastvrouwcode: KTGDMTWP.

Ben je nou met een aantal vriendinnen samen die wel eens een kit willen proberen? Overweeg dan eens een (online) kit-party te geven. Daar wil ik je uiteraard ook graag bij van dienst zijn.

Mocht je vragen hebben of liever je bestelling per mail aan me doorgeven, dan kan dat ook: leonie@prulleke.nl. Ik help je graag verder.

Hopelijk heb ik in ieder geval het idee weg gehaald dat je heel veel moet investeren voor je kunt beginnen met knutselen.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice