Hallo Prulleke,

Het is weer tijd om het volgende Prulleke Product Pakket aan te kondigen. Dit is een pakket dat ik eigenlijk al eerder wilde uitbrengen maar omdat het designpapier tijdelijk niet leverbaar was, moest ik hem uitstellen.

Het papier is deze week weer binnen gekomen in het magazijn en ik verwacht mijn pak komende week te ontvangen. Dan kan ik het complete pakket zoals ik hem voor je ga samenstellen met je delen. Voor nu kan ik wel laten zien waar ik het papier mee wil aanvullen om een mooi, all-round pakket te maken.

Expressions In Ink designpapier, foto van Stampin’ Up!©2021

Dit prachtige papier is het uitgangspunt van het Expressions In Ink Prulleke Product Pakket van september. Het is een magnigiek speciaal papier pakket met prachtige kleuren, patronen en goudfolie accenten. De bloempatronen en alcoholinkt vlekken zijn een perfecte basis voor tal van creatieve thema’s.

Basis

Natuurlijk vul ik het Prulleke Product Pakket aan met verschillende andere artikelen om een volledig creatief pakket te worden. Daarbij begin ik uiteraard met kaartkarton want in het pakket zitten verschillende kleuren van de hele A4-formaat vellen. Zo ontvang je een vel Evening Evergreen, Just Jade, Magenta Madness, Mint Macaron, Polished Pink, Pear Pizzazz, Pale Papaya en Shaded Spruce en daarbij ook 2 vellen van het extra stevige Basic White kaartkarton en 3 vellen Basic White standaard kaartkarton. Zo heb je voor iedere patroon een mooie basis in een coördinerende kleur kaartkaarton.

Versiering

Expressions In Ink Ephemera Pack, Foto van Stampin’ Up!©2021

Het prachtige designpapier is op zich al mooi genoeg om als kaart te dienen maar toch heb ik een aantal embellishments toegevoegd om het pakket mee aan te vullen. Zo ontvang je een deel van het Expressions In Ink Ephemera Pack. Hierin zitten voorgestanste figuren en pailletten. In je Prulleke Product Pakket zit 1 vel met 10 vormen en je ontvangt erbij ook 20 van de zelfklevende pailletten. Deze zijn transparant met een roze glinstering.

Gevlochten lint met goudaccent in Just Jade, foto van Stampin’ Up!©2021

Een ander schitterend accent voor je kaart is het gevlochten lint met goudaccent in de kleur Just Jade. Ook van dit lint zal 1 meter in je pakket zitten. Het zijdeachig lint geeft al je papierprojecten een stijlvolle glans. Het zachte lint is gemakkelijk vast de strikken op kaarten, labels of lekkernij- en kadoverpakkingen. Dit groene lint springt er echt uit dankzij de glanzende metaleen draad die erin verweven zit. Het is een perfecte partner bij het prachtige Expressions In Ink papier.

Overig

Om je kennis te laten maken met wat meer van het Stampin’ Up! assortiment probeer ik in ieder pakket ook iets toe te voegen dat je kunt uitproberen. Voor dit pakket leek het me leuk om een velletje van het Vellum in de collectie te steken. Vellum kaartkarton is zeer geschikt voor zelfgemaakte kaarten en andere creatieve projecten met papier. Het is van uitstekende kwaliteit en zuur- en ligninevrij en dus ook bijzonder geschikt voor scrapbooking. Vellum is doorschijnend en geschikt voor delicate accenten of een toplaag in je project. Hiermee voeg je een elegante touch aan je project toe.

Gilded Leafing / Imitatiebladgoud, foto van Stampin’ Up!©2021

Het andere product dat ik zeker wilde toevoegen aan dit Prulleke Product Pakket is een bemonstering van het geweldige imitatiebladgoud. Het is een heel leuk product om gouden accenten aan je projecten te geven. Het is vederlicht en je moet ook zeker niet niezen als je er mee werkt. Eerlijk gezegd, moet je ook maar heel voorzichtig ademhalen want het waait makkelijk alle kanten uit maar man! wat geeft het een gaaf resultaat op je projecten. Je kunt het gebruiken in combinatie met het Heat & Stick poeder maar ook met andere lijmproducten, zoals je zult zien.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Product Pakket afneemt, vier weken lang op maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de producten uit de kit. Het eerste filmpje kun je op 6 september in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap voor stap hoe ik alles maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat extra Stampin’ Up! producten toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 22 augustus de kit bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk 2 september de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice