Hallo Prulleke,

Vanaf januari 2024 zal Stampin’ Up! iedere maand 2 nieuwe creatieve sets toevoegen aan het aanbod creatieve sets. Op die manier kunnen ze snel inspringen op trends en gaten in het assortiment aanvullen. Bovendien is het leuk om iedere maand te ontdekken wat er nu is toegevoegd aan de line-up. Daarom wil ik je graag laten zien wat er vanaf deze maand te bestellen is.

Pandapost

Kijk nou! Hoe schattig zijn deze onweerstaanbare panda’s? Met deze creatieve set maak je snel kaarten in twee verschillende formaten waarmee je frisse, veelzijdige creaties maakt. Je maakt eenvoudig meerdere exemplaren met de voorbedrukte boodschappen, in Engels, Duits, Frans en Nederlands, om zo een vrolijke groet te sturen aan al je dierbaren! In de set zitten alle materialen die je nodig hebt om 8 kaarten te maken, 4 van ieder van de 2 ontwerpen. Ook zit er een duidelijke beschrijving in met foto’s waardoor de kit perfect is voor beginnende of drukke creatievelingen of voor diegenen die met minimale inspanning toch maximaal resultaat willen behalen. Met de complete projectsets heb je alles wat je nodig hebt, in één doos! Geef er een als cadeau of ga lekker zelf aan de slag. 

Rockfan

Creëer handgemaakte kaarten voor alle rocksterren in je leven met de creatieve set Rockfan! Deze creatieve set voor alle gelegenheden bevat alle benodigdheden voor kaarten die gewoon de pan uit swingen. Je maakt de mooiste kaarten met deze gestanste papieren elektrische gitaren, bliksemschichten, sterren en andere flitsende ontwerpen. Maak acht kaarten, 4 van ieder van de 2 ontwerpen, met opvallende kleuren en voorgedrukte boodschappen voor verjaardagen en andere gelegenheden! De spreuken in deze set worden ook in het Engels, Duits, Frans en Nederlands geleverd. Dus ook handig als je een keer een wens in een andere taal wilt gebruiken.

Zoals je wellicht hebt gezien past deze kit prachtig bij de Rock & Roll suite uit de januari – april mini catalogus (blz 54/55). Denk eens aan de mogelijkheden die je hebt als je ze zou combineren…

Ik ben benieuwd naar jouw mening. Welke van deze nieuwe kits spreekt jou het meest aan? Ga je voor de schattige panda’s of de stoere gitaren? Laat het me weten in de comments.

Veel knutselplezier en graag tot de volgende keer,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice