Hallo Prulleke,

Het is tijd om de lente in huis te halen met de nieuwste creatieve set van Stampin’ Up! Deze maand lanceert Stampin’ Up! weer een leuke nieuwe kit waarmee je een home decor stuk kunt maken. Pak je lijmpistool erbij en ga lekker aan de slag met deze gewelige kit.

Wreath of Blooms Creatieve Set

Creëer je eigen versiering voor in huis met de creatieve set Wreath of Blooms. Deze set is een uniek project waarmee je verschillende nieuwe creatieve technieken uit kunt proberen. In elke set zit een kartonnen krans met een diameter van ongeeer 20 cm die je helemaal naar eigen wens kunt aanpassen. Maak driedimensionale bloemen door de inbegrepen en voorgesneden papierfiguren op te krullen en verder vorm te geven. Zet alles vast met de splitpennen en versier je krans naar eigen inzicht met behulp van verschillende plakmiddelen. In de set zitten alle papieren elementen om een prachtige krans met papieren bloemen en bladeren te maken. Het is fantastisch om dit papierproject op een prominente plek in huis te zien hangen, of dat nou je eigen huis of dat van iemand anders is!

Wreath of Blooms kit®, foto van Stampin’ Up!©

Inhoud

De set bevat de project ontwerpen met stapsgewijze instructies om je te laten weten hoe je alles in elkaar zet. In de kit zitten voorgesneden onderdelen waardoor je niets hoeft voor te bereiden en meteen lekker aan de slag kunt. Het belangrijkste element in natuurlijk de kartonnen krans met een doorsnede van ongeveer 20 cm. Verder zitten er splitpennen en plakmiddelen in om de bloemen in elkaar te zetten. En stevig draad om de krans aan op te kunnen hangen. Let op: je hebt voor dit project een lijmpistool nodig dat niet bij de set zit.

Inhoud Wreath of Blooms kit®, foto van Stampin’ Up!©

Is het iets voor mij?

JA! De Creatieve Sets van Stampin’ Up! zijn perfect voor beginnende of drukke creatievelingen of voor mensen die met minimale inspanning toch maximaal resultaat willen behalen. Met de complete project sets heb je alles dat de nodig hebt, in één doos.

Wil je zien hoe makkelijk het is om zelf deze krans te maken? Kijk dan naar het filmpje hieronder waarin de Stampin’ Up! CEO Sara Douglas laat zien hoe eenvoudig het is om de krans te versieren met zelfgemaakte bloemen.

Bestellen

Kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan en je eigen krans te maken? Ik snap het helemaal! Je kunt het pakket bestellen met deze link. De creatieve set kost € 16,- en daar zit dus, met uitzondering van een lijmpistool, alles in dat je nodig hebt om je eigen decoratiestuk te maken en versieren.

Op 14 februari zal ik weer een verzamelbestelling plaatsen, dus je kunt daar je bestelling aan toevoegen. Of je kunt hem natuurlijk ook voor die tijd bestellen via de webshop. Gebruik dan de gastvrouwcode YXMFEPUK als je bestelling onder €200 is. Denk er ook aan dat je nog tot 28 februari bij bestedingen van € 60,- of meer gratis artikelen uit het Sale-a-bration aanbod kunt kiezen.

Ik wens je alvast veel knutselplezier.

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice