Hallo Prulleke,

Als je wilt beginnen met stempelen en kaarten maken, dan kan ik me goed voorstellen dat de jaarcatalogus van Stampin’ Up! bijzonder overweldigend is als eerste kennismaking. Zo veel producten, zo veel technieken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor je en deze staat vooraan in de catalogus.

Wanneer je de jaarcatalogus opent op pagina 6 vind je namelijk uitleg over de verschillende kits die Stampin’ Up! aanbiedt. Er zijn 3 (eigenlijk 4 als je Paper Pumpkin meetelt) verschillende type kits:

All-Inclusive Kits

In deze kits zit alles dat je nodig hebt om een bepaald project of hoeveelheid kaarten te maken. Het enige dat je nog nodig hebt is een schaartje. Verder zit alles er in: Enveloppen, papier, elementen, lint, versieringen, stempels, inkt, lijm en zelf een transparant blok. Er zit een beschrijving in met foto’s die je kunt gebruiken om je projecten te maken. Je kunt er meteen mee aan de slag.

Simply Citrus All-nclusive Card Kit, foto van Stampin’ Up!

Dit soort kits zijn ideaal voor beginners omdat je er niets extra’s voor hoeft aan te schaffen. Ook zijn ze praktisch als je ergens anders heen gaat om te knutselen omdat ze compact zijn en dus makkelijk om mee op reis te nemen. Een ander voordeel is dat de projecten al helemaal zijn uitgedacht. Als je dus snel een kaartje nodig hebt of je wilt niet te veel hoeven nadenken tijdens het knutselen, dan kun je eenvoudig met een kit aan de slag.

Voor die mensen die al wat langer bezig zijn met knutselen zijn de kits ook aantrekkelijk. Er zit veel materiaal in dat je door het te versnijden ook op een andere manier kunt gebruiken. Er komt gelukkig geen stempelpolitie om te controleren of je de producten wel gebruikt zoals in het voorbeeld staat dus jij kunt de kit gebruiken zoals jij wilt. Hierover volgt onderaan dit bericht een leuke aanbieding….

Project Kits

Het tweede type kits is de Project Kit. Hierin zit veel materiaal maar niet de stempels, inkt, transparante blokken of lijm. Opnieuw is dit een goede optie voor mensen die gezellig met een groepje mensen eens creatief iets willen proberen. Je kunt ieder een eigen kit kopen en samen de stempels en inkt delen om zo een gezellige middag of avond te knutselen met elkaar.

You Are Awesome Project Kit, foto van Stampin’ Up!

Product Medley

De Product Medley is een kit dat veel weg heeft van een suite producten. Hij bestaat uit een selectie coördinerende producten maar heeft geen vooraf ontworpen projecten. Voor sommige medleys zijn ook refills beschikbaar waarin wel weer opnieuw papier en elementen zitten, maar geen aanvullende stempels, stansen of lint.

Flowering Cactus Project Medley, foto van Stampin’ Up!

Een Product Medley is ontwikkeld voor die mensen die al wel wat ervaring hebben en dus geen ontwerp nodig hebben om na te maken maar zelf aan de slag kunnen met de materialen.

Simply Citrus All-Inclusive Card Kit

Op 4 augustus maakte mijn dochter, Pleunie, de eerste kaart met mijn Simply Citrus Card Kit voor een filmpje op mijn YouTube kanaal. Deze kit is momenteel afgeprijsd van € 39,- voor € 31,20 omdat deze uit het assortiment gaat. Hij is nog beschikbaar zolang de voorraad strekt. In mijn YouTube filmpje van vandaag maakte ik de andere 4 kaartontwerpen.

Ik ben dol op deze kit. De kleuren zijn sprankelend, de cirtusvruchten zijn fris en zomers en de kaarten bestaan uit leuke elementen die makkelijk te combineren zijn. Ik kan je dan ook zeer aanraden om nog zo’n kit aan te schaffen nu het nog kan.

Bonus

Als bonus wil ik je een gratis PDF aanbieden met de werkbeschrijving van nog 5 andere kaartontwerpen die je kunt maken met de materialen uit deze kaart kit. Uiteraard ontvang je de PDF alleen als je de kit besteld via mij. Dat kan door mij te kiezen als jouw demonstratrice via de webshop of door je bestelling te plaatsen door me een mailtje te sturen. Denk bij het plaatsen van je online bestelling onder € 200,- aan de Gastvrouwcode. Deze vind je in de rechterzijbalk.

Sneak peek van de bonus projecten

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met me. Ik wens je veel creatief plezier met de kits en tot de volgende keer.

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice