Hallo Prulleke,

Vorige week deelde ik wat informatie over het Bloom Where You’re Planted Prulleke Product Pakket. Vandaag wil ik wat meer vertellen over de producten waar je het pakket eventueel mee zou kunnen aanvullen of uitbreiden.

Inhoud

Zoals ik vorige week al vermeldde zitten er alleen verbruiksartikelen in de kit. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Hier zal ik verderop wat suggesties voor geven. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten, waardoor je van alles een beetje ontvangt. Je ontvangt in het Bloom Where You’re Planted Prulleke Pruduct Pakket 1/4 vel van de verschillende designpapiertjes, verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, 2 van de Paper Lattice elemente, wat Gilded Gems, Linnen Thread en verschillende elementen die ik voor je heb uitgestand in Basic White en Gray Granite kaartkarton. De Basic White elementen kun je makkelijk iedere gewenste kleur geven en de Gray Granite is neutraal genoeg dat deze overal bij past.

Bloom Where You’re Planted Prulleke Product Pakket

Met dit pakket heb je een mooie bemonstering hebt om een goed beeld te krijgen van de volledige collectie en tegelijk voldoende materiaal hebt om heel wat prachtige projecten te maken.

Uitbreiden

Om je op gang te helpen met het Product Pakket zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. In de filmpjes gebruiken ik uiteraard ook wat extra onderdelen van de suite om deze verder toe te lichten maar ook zonder deze aanvullende artikelen, kun je het Prulleke Product Pakket gebruiken om mooie dingen te maken. Ik zal hieronder alvast een aantal van de aanvullende artikelen noemen zodat je deze eventueel meteen kunt toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen.

Planten Post Stempelset

In de nieuw catalogus staat op bladzijde 80 en 81 de volledige Bloom Where You’re Planted suite. Je ziet hier ook de de Plentiful Plants stempelset. Een geweldige set met prachtige DistINKtive stempels die je met elkaar kunt combineren met de two-step methode om volledige afbeeldingen te krijgen. Deze prachtige illustraties zijn aangevuld met mooie spreuken in vrolijke lettertypen. Het leuke aan deze set is dat deze ook in het Nederlands te verkrijgen is! De plaatjes zijn dan hetzelfde maar de teksten zijn vertaald. Zo zit er in de Nederlandse set de volgende teksten:

  • veel geluk samen
  • hartstikke
  • Dat verdient een plantje!
  • Voor jou
  • Te gek! Een nieuwe stek!
  • Alles wat je aandacht geeft groeit
  • bedankt
Plantenpost stempelset, foto van Stampin’ Up!

Leuk heh?! Zulke grappig en handige teksten. Wil je de stempelset echter niet aanschaffen, dan kun je de plantjes en potten uit het papier uitknippen en spreuken van een andere stempelset gebruiken. Geen probleem

Perfect Plants Dies / Perfecte Planten stansen

Deze fantastische stansen set is een geweldige toevoeging. Je kunt er niet alleen makkelijk de gestempelde planten en potten mee uitsnijden, ze passen ook over de afbeeldingen op het designpapier. Gebruik ze eenvoudig met de (Mini) Stampin’ Cut & Emboss Machines voor een nauwkeurig uitgesneden vorm. Bovendien zitten er ook stansen in deze set die je los kunt gebruiken. Hiermee kun je extra laagjes toevoegen in verschillende kleuren kaartkarton om zo een mooie creatie te maken. Er zitten speciale details in de stansen die de potten een realistischere look geven en het detail in deze stansen is ongekend. Het wordt natuurlijk pas echt gaaf als je de onderdelen gaat combineren. Door het kaartkarton eerst te bestempelen en dan uit te stansen voor meer diepte variatie of door wat extra kleur toe te voegen met Stampin’ Blends Markers of Blending Brushes. Alles is mogelijk!

Genial Gems

In het Prulleke Product Pakket zit een deel van een pakje Gilded Gems. Mocht je echter geen goud willen dan zijn de Genial Gems misschien een leuk alternatief voor je. Dit zijn zelfklevende, gefacetteerde, glitter puntjes en ze worden verkocht in een pak van 100 stuks. Dat zijn 25 stuk van 2 kleuren in 2 verschilllende mate, 4mm en 5 mm in de kleuren Mint Macaron en Pale Papaya. Een setje kost € 9,75.

Inkt

Bovenaan bladzijde 81, net onder de foto’s zie je een balkje staan met de kleuren die je terug vindt in het papier. Dit zijn dan ook de kleuren inkt die ik je aanbeveel bij dit Product Pakket. Natuurlijk kun je allerlei verschillende kleuren gebruiken voor zowel de potten als de planten maar het mooie aan Stampin’ Up! is dat alles juist zo mooi op elkaar is afgestemd. De kleuren van de inkt komen dus volledig overeen met de kleuren van het papier etc. De kleuren die er voor het Bloom Where You’re Planted pakket bij horen zijn: Cajun Craze, Cinnamon Cider, Just Jade, Garden Green, Evening Evergreen en Gray Granite. Alle inktpads zijn € 9,- per stuk en de refill is € 4,50 per kleur .

Zoals ik al zei, je hebt de aanvullingen niet nodig om te kunnen genieten van het Prulleke Product Pakket maar ze bieden je wel veel meer mogelijkheden. Als je het Prulleke Product Pakket bij me afneemt, is het dus het overwegen waard om het aan te vullen met een of meerdere van de bovengenoemde artikelen.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice