Hallo Prulleke,

De afgelopen weken deelde ik informatie over het Sweets & Treats Prulleke Product Pakket. Dit is een gigantische blunder geweest aan mijn kant. Van Sweets & Treats komt namelijk een workshop in september, maar het is nooit mijn bedoeling geweest om hier een Prulleke Product Pakket van te maken. Ik had de producten inderdaad zo samengesteld, maar dat was voor de worskhop en niet als Prulleke Product Pakktet. Wat het wel had moeten zijn, is het geweldige Pinguïnpret pakket. Dus in dit ene bericht ga ik alles even toelichten en aanvullen. Mocht er nu nog onduidelijkheden zijn, vraag het me dan alsjeblieft zodat ik je kan helpen.

Inhoud

Het Pinguïnpret pakket heb ik samengesteld op basis van het Penguin Playmates Sale-a-bration papier. Deze coördineert perfect met de über-schattige Pinguïnpret stempelset. Dit pakket is echter samengesteld om te kunnen gebruiken zonder de stempels. Het pakket is gevuld met allemaal prachtige winterse producten. Zo zit er van ieder van de velletjes designpapier een kwart vel (15,2 x 15,2 cm) en een vel kaartkarton in ieder van de kleuren die in het papier voorkomen: Basic Black, Balmy Blue, Calypso Coral, Fresh Freesia, Just Jade, Misty Moonlight en Soft Sea Foam.

Opvallend is het ontbreken van wit kaartkarton. Dat komt dus omdat ik de projecten ga maken zonder stempels. Hooguit een spreuk en die kan uit iedere set komen. Daarom is er dus ook geen wit kaartkarton nodig om op te stempelen. Wat ik wel heb toegevoegd zijn 5 van de Notecards & Envelopes. Je hebt dus wel je basiskaarten en enveloppen op die manier.

Als ‘apart’ element heb ik een Cloche Shaker Dome toegevoegd. Want de verschillende diertjes kun je heel leuk in zo’n schud element verwerken. Omdat ik weet dat niet iedereen de bijpassende Cloche dies heeft, heb ik een malletje uit wat grijsbord gesneden dat je kunt gebruiken om de juiste vorm voor de dome uit te kunnen snijden of knippen. Het pakket is verder aangevulde met wat van het zwart/witte baker’s twine uit het Playful Pets Trim pakket en een zakje met Subtle Shimmer Sequins om je Cloche dome mee te kunnen vullen of je project mee te versieren.

Pinguïnpret Prulleke Product Pakket

Met dit pakket heb je een mooie selectie coördinerende materialen om heel wat prachtige projecten mee te maken. Je kunt ze gebruiken voor kerst maar dat is niet de enige manier om de producten te benutten. De toevoeging van de Cloche dome biedt bovendien een leuke manier om op een snelle en simpele manier en hele aparte kaart te maken.

Uitbreiden

Om je op gang te helpen met het Product Pakket zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. Hierbij zie je hoe je zonder aanvullende artikelen het Prulleke Product Pakket kunt gebruiken om mooie dingen te maken. Omdat er echter een aantal coördinerende producten zijn waar je het pakket mee zou kunnen aanvullen, wil ik deze hieronder alvast noemen. Mocht je je kitbestelling willen aanvullen dan heb je alvast een paar goede tips.

Inkt

De kleuren in het designpapier zijn Basic Black, Balmy Blue, Calypso Coral, Fresh Freesia, Just Jade, Misty Moonlight en Soft Sea Foam. Als je je projecten wilt aanvullen met gestempelde afbeeldingen of spreuken, dan is het handig om te weten dat deze kleuren altijd matchen. Alle inktpads zijn € 9,- per stuk en de refill is € 4,50 per kleur. En natuurlijk is zwart altijd de go-to basis stempelkleur. Memento Tuxedo Black is € 7,50 en de refill daarvan is € 6,-.

Pinguïnpret Stempelset

In de juli-december minicatalogus staat op bladzijde 33 de Penguin Place stempelset. Deze geweldig schattige stempelset is echter ook vertaald naar het Nederlands en is dan te bestellen onder de naam Pinguïnpret. Zoals je ziet zitten er verschillende spreuken in de set waardoor je de pinguïns het hele jaar kunt gebruiken om iemand mee te verrassen. De pinguïns zelf kun je met de verschillende accessoires helemaal aankleden voor meer stempelplezier en karakter aan je poppetjes. Tenslotte zitten er nog een hoop sfeer afbeeldingen in de set waarmee je je scene kunt opbouwen. Voor de projecten die ik zal delen met het Prulleke Product Pakket is het niet nodig om de stempels aan te schaffen maar mocht je het willen, dan ik het een fantastische aanvulling op het papier.

Pinguïnpret stempelset

Penguin Builder Punch / Pinguïnpons

Met de Pinguïn pons kun je niet alleen eenvoudig de gestempelde pinguïns uitponsen, je kunt er ook een aantal van de pinguïns uit het designpapier mee uitsnijden. Bovendien kun je de pons ook gebruiken op zwart, wit en oranje kaartkarton om er zo een pinguïn mee te bouwen.

Cloche Shaker Domes

In het pakket zit 1 shaker dome, maar je kunt ze ook los bestellen in een setje van 10. Je maakt er eenvoudig een leuke schudkaart mee. Je kunt er zo veel verschillende combinaties meemaken want alles kan in zo’n schudkaart. Het is een makkelijk element om je kaarten flink specialer te maken.

Cloche Shaker Domes

Cloche dies

Als je de Cloche Shaker Domes wilt aanschaffen, overweeg dan ook om het jezelf makkelijk te maken en te investeren in de Cloche Dies. De cloche dies bevatten namelijk de stolp vorm. Eigenlijk is deze stansenset gekoppeld aan de Classic Cloche stempelset. Daarom wil ik die ook noemen. Wanneer je de Classic Cloche stempelset en de Cloche stansen namelijk als productpakket (bundle) koopt, krijg je daarop 10% korting ten op zichte van de losse artikelen aanschaffen. Met deze bundle heb je meteen nog veel meer creatieve opties. Je vindt deze in de mini catalogus op pagina 22.

Cloche dies

Zoals ik al zei, je hebt de aanvullingen niet nodig om te kunnen genieten van het Prulleke Product Pakket maar ze bieden je wel veel meer mogelijkheden. Als je het Prulleke Product Pakket bij me afneemt, is het dus het overwegen waard om het aan te vullen met een of meerdere van de bovengenoemde artikelen.

Je kunt dit pakket nog bestellen tot en met zondag 25 juli. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice