Hallo Prulleke,

Om je alvast warm te maken voor de nieuwe jaarcatalogus brengt Stampin’ Up! altijd een early release van wat producten die zo leuk zijn dat ze niet willen wachten om deze te delen. Vandaag wil ik je wijzen op de Waves of the Ocean Early Release en de extra exclusieve artikelen die Stampin’ Up! daarvoor tijdelijk beschikbaar stelt.

Waves of Inspiration bundle (158841)

In de 2022/2023 jaarcatalogus zul je op pagina 101 deze geweldige nieuwe bundle vinden. Deze bevat de Waves of Inspiration Cling stempelset die bestaat uit 7 stempels met een viertal spreuken en 3 afbeeldingen: een vliegende vogel, een vogel op een paal en een schitterende golf.

Passend bij de stempelset zijn de Waves Dies. Deze bevatten 10 verschillende stansen. Hiermee kun je de vogel op de paal kunt uitstansen maar ook verschillende elementen snijden om je scène mee te bouwen. Er zitten 2 geweldige golf stansen bij en ook een tweetal etiketvormen waar je je spreuk op kunt stempelen. In combinatie met de stempels kun je dus een hoop diepte aan je creaties geven.

Wanneer je zowel de stempels als de stansen wilt hebben, is het verstandig om de bundle aan te schaffen. Op die manier bespaar je 10% ten opzichte van de individuele prijzen van de producten. Wanneer straks de jaarcatalogus uit komt zal ook de bundle aanbieding zijn opgenomen in het assortiment.

Waves of the Ocean 12″ x 12″ Designer Series Paper (159982)

Om je wat meer creatieve opties te bieden kun je tijdelijk je Waves of Inspiration bundle aanvullen met een aantal coöridinerende producten. Wat vind je bijvoorbeeld van dit prachtige hand-gegoten designpapier? Het bevat Calypso Coral, Coastal Cabana, Daffodil Delight, Granny Apple Green, Night of Navy, Pacific Point, Petal Pink en natuurlijk ook Basic White. Hoewel de patronen erg doen denken aan de oceaan, zijn ze ook voor andere projecten te gebruiken. Een pak bevat 12 vellen, 2 ieder van 6 verschillende dubbelzijdige ontwerpen. In dit filmpje zie je hoe de verf wordt gegoten zodat de verschillende prints ontstaan.

Blue Foils 12″ x 12″ Specialty Paper (159983)

Om wat extra glans toe te voegen aan je projecten is er ook een pak met 6 vellen gefolied papier toegevoegd aan de tijdelijke collectie. Ieder pak bevat 2 vellen specialty papier in de kleuren Coastal Cabana, Night of Navy en zilver. Een beetje glans voegt veel toe aan een eenvoudig project en met dit folie papier voel je de schittering van de zon in je ogen.

Rhinestone Waves Basic Jewels (159396)

Het laatste artikel uit de collectie zijn de blingsteentjes. Hiervan zitten er in totaal 168 van in een pakje in 3 verschillende afmetingen in 6 verschillende kleuren. Zo zijn er 20 steentjes van 3mm per kleur, 4 steentjes van 4mm per kleur en 4 steentjes van 5mm per kleur. De kleuren zijn een licht en donker variant van Coastal Cabana, Night of Navy en Pacific Point.

Waves of the Ocean collectie (161797)

Wanneer je alle onderdelen wilt hebben uit deze collectie, wat ik me goed kan voorstellen, hoef je maar 1 nummer te onthouden. Er is namelijk ook een speciaal collectie-artikelnummer waarin 1 van ieder van de onderdelen is opgenomen: de bundle, het designpapier, het foil specialty paper en de rhinestone jewels.

Wil je alles nog eens rustig nalezen dan is hier de PDF met alle informatie. Onthoud hierbij goed dat op deze artikelen ook een op = op regeling van kracht is en dat de aanvullende papieren en jewels na 3 mei niet meer beschikbaar zullen zijn. Je kunt je bestelling plaatsen in mijn Stampin’ Up! webshop en denk hierbij aan de gastvrouwcode. Vind je dat niet prettig, dan kun je altijd je bestelling per mail aan me doorgeven.

Ik kan niet wachten om te zien wat jij allemaal gaat maken met deze Waves of the Ocean collectie.

Veel knutselplezier!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice