Hallo Prulleke,

De preorder periode voor de januari-juni mini catalogus is begonnen. Dat betekent dat alle Stampin’ Up! demonstratrices vanaf nu al prachtige producten kunnen bestellen uit die publicatie.

Voordelen

Het leuke aan de preorder periode is dat we nu al kunnen jubelen over de artikelen die we straks met onze klanten kunnen delen. Zodra we de catalogi en artikelen binnen hebben kunnen we ze al gaan delen met onze klanten. We beginnen met plannen voor het nieuwe jaar, zoals welke workshops en andere evenementen we willen gaan houden en beginnen met het maken van voorbeelden. Het enthousiasme in zo’n periode werkt aanstekelijk terwijl we druk bezig zijn met het delen van onze favoriete producten. Zo gaat dat als je iets nieuws hebt: je wilt het iedereen laten zien en zou het wel willen schreeuwen van de daken.

Voorbeelden

Een van de leukste dingen is het voorbereiden van heel veel voorbeelden. Het is namelijk meerdere malen al bewezen: samples sell. Bovendien is het heerlijk om met nieuwe producten aan de slag te gaan. Op speciale (Facebook)groepen voor demonstratrices worden al talloze projecten gedeeld met nieuwe producten. Ook ik ben begonnen met de goederen die ik heb ontvangen. Zo heb ik een Snail Mail kaartje gemaakt voor iedereen die van mij de nieuwe catalogus gaat ontvangen en ben ik begonnen met het ontwerpen van mijn eerste online workshops in januari.

Bonus

Het andere leuke aan producten bestellen tijdens de preorder is dat je als demonstratrice nu al in aanmerking komt voor het verdienen van gratis Sale-a-bration producten. Net als de Mini Catalogus gaat de Sale-a-bration periode in op 5 januari 2021 maar als demonstratrice kun je nu al preorderen en ook voor iedere € 60,- gratis stempels of papier uit de Sale-a-bration folder kiezen om je uitzet mee uit te breiden.

Wil je dit ook?

Dat kan. Je kunt namelijk nu instappen als Stampin’ Up! demonstratrice in Team Prulleke. Je mag dan voor € 175,- aan producten uitkiezen uit de jaarcatalogus, beginnersgids, augustus – december 2020 mini catalogus (zolang de voorraad strekt) en de januari – juni 2021 mini catalogus en daarvoor betaal je slechts € 129,-. Vanaf het moment dat je bent ingestapt ontvang je 20% korting op je aankopen (na aftrek van de belasting) en kun je tot 28 februari bij iedere € 60,- sale-a-bration artikelen gratis kiezen. Let op: je ontvangt geen Sale-a-bration artikelen bij je starterpakket.

Er is nog meer…

Naast je starterpakket en de korting die je ontvangt op de komende bestellingen, de mogelijkheid om meteen te preorderen en het feit dat je meteen gebruik kunt maken van de Sale-a-bration actie, ontvang je ook een businesspakket bij je starterpakket. Hierin zitten actuele catalogi, bestelformulieren, uitnodigingen voor workshops en instapbrochures. Kortom alles dat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Team Prulleke

Bovendien kom je in mijn team. Wij zijn een gezellige groep dames die allemaal graag kaarten maken en creatief bezig zijn. We moedigen elkaar aan, vieren allerlei dingen die we meemaken en steunen elkaar in moeilijke tijden. We hebben een groeps WhatsApp en een eigen Facebookgroep waarin we allerlei informatie en inspiratie delen.

“Door houden van wat we doen en te delen waar we van houden, om anderen te helpen genieten van creativiteit en zo tot waardevolle resultaten komen… Hierin maken wij het verschil.”

Dat is de lijfspreuk van Stampin’ Up! maar ik geloof dat het ook de beste omschrijving is van hoe wij als team zijn. En als je wilt, kun je er bij komen. Zoals wij thuis altijd zeggen: er is altijd plek voor eentje meer.

Actie

Omdat ik van open en eerlijk houd, vind ik het passend om hier ook te vermelden dat er tijdens Sale-a-bration ook een instapactie is. Wanneer je tussen 5 januari en 28 februari 2021 instapt ontvang je alle bovenstaande voordelen en je krijgt als bonus 200 vellen designpapier. Je krijgt namelijk designpapier pakken met de patronen van de 2021-2022 jaarcatalogus in de volgende kleurenfamilies: regals, brights, subtles, neutrals en 2020-2022 in colors.

Waarom dan nu?

Dat is een goede vraag. Als demonstratrice kunnen we de bonus artikelen (die pakken designpapier die ik hierboven noemde) bestellen tijdens de preorder. Je kunt dus nu instappen, genieten van de preorder periode en nu al vervolgbestellingen met 20% korting aanschaffen met daarbij Sale-a-bration producten en als je wilt kun je dan ook het papier los aanschaffen. Dus ik denk dat het afhankelijk is van je budget en je verlanglijst.

Voor mij persoonlijk is het in ieder geval de beste keuze geweest die ik heb gemaakt. Ik koos ervoor om dit als bedrijfje te gaan doen maar de meeste van mijn Prullekes zijn ingestapt voor de korting. Ook zij genieten van de voordelen die je hebt als demonstratrice van Stampin’ Up! en als lid van Team Prulleke.

Als je nog twijfels hebt, of vragen of wat dan ook, aarzel dan niet om contact op te nemen met me. Ik vertel je hier graag meer over.

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice