Hallo Prulleke,

Wat fijn dat je weer even de tijd neemt om te kijken wat ik heb te melden. Vandaag ga ik je een speciale beginnersaanbieding doen. Dus laten we starten.

Essentiële Tools

Als je een nieuwe hobby hebt, zul je daar, zeker in het begin, een aantal dingen voor nodig hebben. Kaarten maken is daarin precies zo. Er zijn een aantal stukken gereedschap die je keer op keer zult gebruiken. Deze kun je vinden in de opsomming van benodigd gereedschap op mijn workshoppagina. Omdat ik besef dat niet iedereen al meteen die artikelen heeft, heb ik een speciaal pakket voor je samengesteld. Met dit pakket heb je meteen de basis afgedekt en kun je meteen aan de slag.

Inhoud

  • Paper Trimmer (€ 30,00 art.nr. 152392)
  • Clear Block D (€ 10,50 art.nr. 118485)
  • Multifunctionele Vloeibare Lijm (Tombow € 6,00 art.nr. 154974)
  • Stampin’ Dimensionals of Mini Stampin’ Dimensionals (€5,00 art.nr. 104430 / 144108)
  • Memento Tuxedo Black inkt (€7,50 art.nr. 132708)
  • Metric Blade Guide (€ 4,75 art.nr. 154980)
Basis Tool Pakket

Bonus

Dit pakket omvat dus alle dat je nodig hebt om aan de slag te kunnen. Snelle rekenaars hebben gezien dat dit pakket een waarde heeft van € 63,75. Dat betekent dat je, als je kiest om dit pakket te bestellen je meteen in aanmerking komt voor een gratis (level 1) Sale-a-bration artikel. Je kunt kiezen uit een pak prachtig designpapier of een van de speciale sale-a-bration stempelsets. Weet je niet precies waar je uit kunt kiezen? Neem dan gerust contact op met me of kijk vanaf 5 januari op mijn Catalogus pagina waar je de PDF kunt vinden van de Sale-a-bration brochure.

Prijs

Het complete pakket en het gratis sale-a-bration artikel zijn op zich al een leuke aanbieding. Omdat ik het echter een nog interessantere aanbieding wilde maken voor je, vraag ik voor dit complete pakket slechts € 55,00. Hier komen nog wel verzendkosten bij. Je kunt je bestelling uiteraard uitbreiden met producten van je eigen verlanglijst.

Mocht je de bestelling willen plaatsen, neem dan contact op met me. Omdat dit een aanbieding is die ik heb gemaakt, is deze niet rechtstreeks via de webshop te bestellen en ik kan het dus ook niet verrekenen met eventuele geplaatste bestellingen via de webshop.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, hoor ik graag van je. Ik kijk uit naar je bestelling en verzorg hem graag voor je.

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice