Hallo Prulleke,

Hoor de wind waait door de bomen…. Ja, er komt een storm aan!

Vanaf morgen is het namelijk 3 dagen lang prijzenstorm. Hierbij ontvang je 10% korting op kaartkarton, 15% korting op de inktkussens en 20% korting op de stansen. Hier zitten wel een paar uitzonderingen op dus daarom vertel ik je graag over deze fantastische actie.

10% korting op kaartkarton

Alle kleuren A4 kaartkarton doen mee aan deze actie. Deze zullen dan € 9,45 per pak van 24 vellen kosten in plaats van € 10,50. Ook de gemengde pakken per kleurenfamilie of In Color uitgave zijn afgeprijsd van € 11,- naar € 9,90. Van deze kleurengroepen zijn ook de 12″ x 12″ verpakkingen afgeprijsd van € 15,50 naar € 13,95 . In de Basis collectie (zwart, vanille en wit) zien we dat Basic Black A4, Very Vanilla A4, en 12″ x 12″ en het Extra Stevige kaartkarton is opgenomen in de actie. In Basic White zijn wel de 12″ x 12″ vellen en het Extra Stevige kaartkarton afgeprijsd maar het regulier A4 Basic White kaartkarton is uitgesloten van de actie. Shimmery White kaartkarton doet wel mee en is afgeprijsd van € 12,- naar €10,80.

15% korting op inktkussens

Alle individuele kleuren klassiek inktkussen van de Stampin’ Up! kleurenlijn doen mee. Ze zijn allemaal afgeprijsd van € 9,- naar € 7,65. De uitzonderingen op de inktkussens zijn dus de inkt van andere merken (StazOn, VersaMark en Memento) en de inktkussenssets. Je hebt dus de volledige 50 kleuren om uit te kunnen kiezen. Welke kleuren heb jij nog nodig?

20% korting op stansen

Alle stansen uit de jaarcatalogus worden 3 dagen lang met 20% korting verkocht! Whaaaaa! Daar kun je dus echt flink mee besparen. Een paar van mijn aanbevelingen zijn hiervoor:

Etikettenstans van € 41,- voor € 32,80

Etikettenstans, foto van Stampin’ Up! ©2021

Perfect om in een handomdraai verschillende etiketjes te snijden in een variatie van stijlen en maten.

Ranke Randjes Stansen van € 35,- voor € 28,-

Ranke Randjes Stansen, foto van Stampin’ Up! ©2021

Deze geweldige set waarmee je prachtige randen kunt maken aan al je projecten is ook een must-have set stansen die je keer op keer zult gebruiken.

Dioramastansen van € 35,- voor € 28,-

Dioramastansen, foto van Stampin’ Up! ©2021

Deze leuke set stansen zijn op verschillende manieren te gebruiken. Je kunt er gaten mee maken in je kaarten of juist laagjes mee creeëren om achter figuurtjes te plaatsen. Zo veelzijdig, die moet je hebben!

Verzamelbestelling 16 november

Heb jij je lijstje samengesteld? Dan kun je hem vandaag aan me doormailen als je gebruik wilt maken van de verzamelbestelling mogelijkheid. Ik neem de verzendkosten van Duitsland tot aan mijn huis voor mijn rekening en jij kunt vervolgens jou deel kostenloos bij me ophalen of ik verstuur het naar je tegen de daadwerkelijke portokosten die ik moet afrekenen voor jouw pakketje. Morgenvroeg zal ik de bestelling plaatsen dus het is belangrijk dat je uiterlijk morgenvroeg de factuur voldoet.

Wil je de volledige lijst met artikelen en prijzen bekijken dan kun je hier klikken voor een PDF met alle informatie. Mocht je nog vragen hebben? App of mail me dan want ik help je graag verder.

Veel winkelplezier!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice