Hallo Prulleke,

Soms blijf ik heel trouw aan de originele voorbeelden die ik CASE (Copy And Share Everything) en soms probeer ik de elementen echt op een andere manier te vertolken. Vandaag is zo’n moment dat ik de dingen op een andere manier doe. In plaats van stempelen in de achtergrond kies ik voor dessinpapier en in plaats van een rechthoekig label, kies ik een rechthoekige afbeelding. De bouwblokken zijn er, maar net wat anders.

Originele kaart

Originele kaart van pagina 16 uit de januari-april 2023 mini catalogus images®Stampin’ Up!©

Toen ik deze kaart zag, wist ik meteen dat ik hem wilde namaken met de Warm Welkom stempelset. Daarin zit als hoofdafbeelding namelijk een open deur en die leek me perfect in plaats van de twee labelvormen. Het idee van een lintje achter het spreukje vond ik ook leuk. Ik wist alleen nog niet zeker wat ik in de achtergrond zou kunnen stempelen.

Mijn variant

Na wat wikken en wegen tussen de verschillende spreuken en afbeeldingen uit de Warm Welkom set, besloot ik dat het beste alternatief op een gestempelde achtergrond wat dessinpapier was. Ik nam een leuk vel uit het Design A Daydream pak en sneed het op maat. Ik koos in dezelfde kleur mijn basiskaart. Ook koos ik er voor mijn deur te kleuren met dezelfde kleur Stampin’ Blends Markers. Aangezien de binnenkant van de deur zo wit was, plakte ik de kozijnranden af en bracht ik met mijn Blending Brus wat Pale Papaya inkt aan.

Om mijn deurknop wat realistischer te maken sneed ik het kleine cirkeltje uit wat goud folie papier. Ik bevestigde hem met een stukje Stampin’ Dimensional. Vervolgens sneed ik een van de vormen uit en stempelde er mijn spreuk op. Aangezien deze weg viel tegen de lichte Pale Papaya achtergrond, sneed ik een 3/4″ strook Mint Macaron cardstock en gaf deze sierlijke uiteinden met de Lovely Labels Pick a Punch. Het lintje dat ik koos achter mijn spreuk was een stukje Gold Shimmer Ribbon. Deze plakte ik met wat Tear & Tape vast. Daarop kwamen de labels met wat Stampin’ Dimensionals. Om de kaart af te maken, plakte ik de Pastel Adhesive Backed Sequins in goud op de kaart.

Deze keer dacht ik er ook aan om de binnenkant van de kaart te versieren. Ik sneed een paneel Basic White cardstock, stempelde er mijn spreuk op en versierde deze met een Gold Foil Sheet hartje. Het zijn de kleine details als deze die het afmaken!

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Als je online een bestelling plaatst die onder de €200,- blijft, denk er dan aan om gebruik te maken van de Gastvrouwcode. Deze vind je in de zijbalk van deze site als je op een computer kijkt. Lees je op een devise (mobiel of tablet) dan moet je naar beneden scrollen om hem te vinden. Is je online bestelling met gastvrouwcode meer dan € 50,-? Dan ontvang je aan het einde van de maand een kleinigheidje al

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice