Hallo Prulleke,

Op vrijdag 15 oktober liet ik in dit YouTube filmpje verschillende manieren zien om Gilded Leafing te gebruiken op je projecten. Een van de manieren was met een sponsje Multifunctionele Vloeibare Lijm (Tombow) aanbrengen aan de rand van je kaartkarton en dit met Gilded Leafing bedekken. Uiteraard heb ik dat stukje verwerkt in een kaartje en die wil ik je vandaag laten zien.

Painted Christmas

Omdat ik de Gilded Leafing rand maar aan drie kanten van mijn stukje kaartkarton had gemaakt moest ik kiezen om de vierde kant ook te behandelen of om die te bedekken. Om wat tijd te besparen koos ik voor de laatste optie. Ik stempelde een flink aantal afbeeldingen uit Christmas Season en sneed deze uit met de bijpassende Seasonal Labels stansen vervolgens kon ik mijn compositie maken.

Toen ik mijn paneeltje had bedekt met mijn stansjes besloot ik dat het leuk zou zijn om ook nog een aantal stippels toe te voegen. Dat deed ik met Pool Party inkt. Ik sneed een Soft Suede mat voor onder mijn afbeeldingen en koos het denneappeltjes papier van het Painted Christmas designpapier pak als achtergrond om mijn kaart. Om toch wat extra diepte aan de kaart te geven besloot ik de mat met Stampin’ Dimensionals op de kaart te plakken.

Namaken

Wil je dit kaartje namaken? Dan is het fijn om te weten dat ik een stap voor stap beschrijving heb gemaakt voor je. Door op de link naar de productlijst te klikken kom je er bij terecht. Daar is het overzicht met alle gebruikte materialen en de instructies om de kaart te recreëren. Je kunt de gebruikte materialen aan- of uitvinken afhankelijk van of je ze wel of niet wilt bestellen.

Bestellen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen dan kan dat ook door me een mailtje te sturen met je bestelling. Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je ook per mail contact opnemen met me. Wil je de bestelling liever zelfstandig plaatsen dan kan dat via mijn stampinupwebshop

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice