Hallo Prulleke,

Een van de sterkste punten van de producten van Stampin’ Up! is dat alles zo mooi op elkaar is afgestemd. Het is dan ook heerlijk om eens lekker creatief aan de slag te gaan met een hele suite aan producten. Vandaag ga ik dat echter niet doen. Ik ga 3 verschillende kaarten maken met alleen de bundle uit de Les Shoppes suite.

Let’s Go Shopping

De Les Shoppes suite vind je op pagina 30/31 van de jaarcatalogus. Ik was op slag verliefd toen ik hem zag. De schattige winkeltjes, de accessoires, het papier en de glimmende pailletten. Stuk voor stuk geweldig. Maar omdat ik weet dat we allemaal ons geld maar één keer uit kunnen geven, wilde ik 3 verschillende kaarten laten zien gemaakt met alleen de bundle. Wist je trouwens dat wanneer je de bundle aanschaft, je 10% bespaart ten opzichte van los de stempels en los de stansen kopen? Dat is toch weer mooi meegenomen.

Bakery-kaart

Voor deze Step-It-Up besloot ik niet alleen de hoeveelheid producten te beperken, maar ook het aantal kleuren. Ik koos voor een neutraal Crumb Cake en wit pallet. Mijn eerste kaart is dan ook met Crumb Cake inkt gestempeld op wit met daarbij een wit heat-embosste spreuk op Crumb Cake. Het Baker’s Twine strikje geeft de kaart nog net wat extra’s, maar verder is het een heel Clean And Simple kaartje.

Cafe-kaart

Wat verschillende materialen betreft, heb ik het tweede kaartje met de meeste variate gemaakt. Hoewel het begin redelijk eenvoudig was: Crumb Cake inkt op Basic White, zorgen de toevoegingen voor veel interesse. Met het Early Espresso Watercolor Pencil heb ik schaduwen en kleur accenten aangebracht die ik met de Water Painters mooi kon vervagen. Ook heb ik in de achtergrond een inkblend van Crumb Cake inkt gemaakt door een van de Foursquare stencils. Verder is de kaart zeer vergelijkbaar met het eerste model.

Boekenwinkel-kaart

Mijn laatste kaart mocht het meest uitgebreid zijn. Ik voegde nog een beetje extra kleur toe met Boho Blue en Moss Meadow. Ook gebruikte ik deze keer de Stampin’ Blends Markers om mijn afbeeldingen te kleuren en om mijn straatje wat keien te geven. De scene is met de Paper Piecing techniek opgebouwd. Je stempelt dan dezelfde afbeelding op verschillende vellen papier om deze vervolgens weer op elkaar te plakken om de complete afbeelding te vormen. Deze set leent zich uitstekend voor deze techniek en je zou er zelfs nog veel verder mee kunnen gaan.

Namaken

Wil jij deze kaart nu namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Voor jouw gemak heb ik een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Wanneer je op die boodschappenlijst-link klikt zie je ook een downloadbare versie van de PDF van dit project.

Het tweede hulpmiddel is natuurlijk het filmpje op mijn YouTube-kanaal waarin je ziet hoe ik het kaartje maakte.

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Plaats je je bestelling liever rechtstreeks bij mij om bijvoorbeeld mee te doen met de verzamelbestelling, dat kan natuurlijk ook. Mail me gerust je bestelling door. De volgende verzamelbestelling is op woensdag 21 juni.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice