Hallo Prulleke,

Afgelopen vrijdag liet ik in dit YouTube filmpje verschillende manieren zien om Gilded Leafing te gebruiken op je projecten. Voor mijn eerste voorbeeld gebruikte ik Heat & Stick poeder om het bladgoud mee te bevestigen. Uiteraard heb ik met het viooltje een kaartje gemaakt en die wil ik vandaag graag met je delen.

Vrolijke Viooltjes

In het filmpje had ik het viooltje al helemaal gestempels op de een na grootste laag na. Die wilde ik met bladgoud bewerken. Hoe dat precies moet, zie je in de video. Het kaartje heb ik verder redelijk eenvoudig gehouden.

Het papier dat ik heb gebruikt komt uit het Hand-Penned designpapier pak. Ik vond de kleuren mooi matchen met het bloempje dat ik al had.

Zoals je ziet geeft de Gilded Leafing een prachtige glans die dit kaartje net wat bijzonderder maakt.

Namaken

Wil je dit kaartje namaken? Dan is het fijn om te weten dat ik een stap voor stap beschrijving heb gemaakt voor je. Door op de link naar de productlijst te klikken kom je er bij terecht. Daar is het overzicht met alle gebruikte materialen en de instructies om de kaart te recreëren. Je kunt de gebruikte materialen aan- of uitvinken afhankelijk van of je ze wel of niet wilt bestellen.

Bestellen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen dan kan dat ook door me een mailtje te sturen met je bestelling. Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je ook per mail contact opnemen met me. Wil je de bestelling liever zelfstandig plaatsen dan kan dat via mijn stampinupwebshop

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice