Hallo Prulleke,

Het project dat ik voor vandaag heb voorbereid is een simpel doosje. Het is ideaal om als kleinigheidje te kunnen geven aan iemand die je waardeert. Denk aan de leerkrachten van je kinderen, een speciale collega of die lieve vriendin die altijd voor je klaar staat. Je hebt er niet veel voor nodig en het is heel eenvoudig om te maken.

Adorable Owls

Adorable Owls stempelset® Stampin’ Up! 2023©

Ik weet dat er op internet al talloze schattige voorbeelden te vinden zijn met deze Sale-a-bration stempelset. En dat is ook logisch! Moet je zien hoe lief ze er uit zien!! Omdat ik de uil met het vlinderdasje wel iets wijs en docent-achtigs vond hebben, wilde ik die gebruiken voor mijn kadootjes voor de juffen en meester van mijn jongens.

Valentijnsdag

De basis van mijn verpakking is van het nieuwe Dry Brushed Metallics Specialty Designer Series Paper. Dat zijn veel ingewikkelde woorden om te zeggen: schitterend mooi papier. De kleuren uit het papier heb ik ook geprobeerd te herhalen toen ik het uiltje kleurde. Dat zorgt er meteen voor dat alles met elkaar matcht en onze ogen houden nu eenmaal van coördinatie. Mijn gekleurde uiltje heb ik met cirkelstansen uitgesneden en op de achterkant van het doosje hebt ik de spreuk geplakt.

Ik vond het heel schattig allemaal. Nu hoef ik alleen een kleine lekkernij te zoeken om in mijn doosjes te doen en dan kunnen de jongens ze op 14 februari uitdelen aan hun leerkrachten.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Denk er aan wanneer je een bestelling plaatst dat het nu nog Sale-a-bration is en dat je daarom bij besteding vanaf € 60,-in aanmerking komt om gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toe te voegen. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Ter info wil ik je ook laten weten dat ik op 31 januari een verzamelbestelling zal plaatsen. Wil je iets meebestellen? Geef het me dan uiterlijk maandag 30 januari om 18:00 u door zodat ik tijd heb om de administratie in orde te maken en jij de betaling kan doen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice