Hallo Prulleke,

Vandaag heb ik een CASE (Copy And Share Everything) kaart waarbij ik een kaart uit de nieuwe jaarcatalogus als inspiratie gebruik.

Originele kaart

Originele kaart van pagina 28 uit de 2023-2024 jaarcatalogus images®Stampin’ Up!©

Wat me meteen aansprak aan deze kaart was de techniek die gebruikt was in de achtergrond. Een vorm herhaald stencilen en daar in dezelfde kleur overheen stempelen. Het idee van deze kaart vind ik sowieso heel leuk maar aangezien ik deze stempels en sjablonen niet heb, moest ik even omdenken.

Mijn variant

Mijn kaart heeft een hele rare vorm gekregen. Hij is veel langer dan een standaard kaart en veel minder hoog. Maar het resultaat vind ik wel leuk. Ik heb de Cirkelpons van de Een Rondje Gelukswensen bundle gebruikt om mijn sjablonen mee te maken. Omdat ik mijn cirkels wat intensiever van kleur heb gemaakt, heb ik de cupcakes met bijpassende, maar niet dezelfde kleuren gestempeld als de cirkels.

Om dat het origineel ook gecombineerd was met een grijze tint, deed ik dat ook voor mijn kaart. Echter vond ik een knallende kleur als basiskaart leuker dan de zacht gele Lemon Lolly kleur. Berry Burst leek me een prima alternatief.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ikstap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Als je online een bestelling plaatst die onder de €200,- blijft, denk er dan aan om gebruik te maken van de Gastvrouwcode. Deze vind je in de zijbalk van deze site als je op een computer kijkt. Lees je op een devise (mobiel of tablet) dan moet je naar beneden scrollen om hem te vinden. Is je online bestelling met gastvrouwcode meer dan € 50,-? Dan ontvang je aan het einde van de maand een kleinigheidje al

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice