Hallo Prulleke,

Na een korte onderbreking van een weekje, plaatste ik gisteren weer een filmpje op mijn YouTube kanaal.

#GDP376

De inspiratie van het kaartje was afkomstig van de Global Design Project uitdaging #376: CASE the designer. Hiervoor had het team een mooie kaart van Connie Collins gekozen en daar kon ik wel wat mee.

Mijn interpretatie

Hoewel ik even goed moest nadenken over hoe ik de achtergrond techniek precies wilde uitvoeren, lukte het me om er een prachtige kaart van te maken.

Variaties

Het ontwerp van deze kaart zou prachtig staan in diverse kleuren. Ik heb hier gekozen voor groen maar denk eens aan alle kleuren waarmee dit mogelijk is. Zo kun je de kaart perfect afstemmen op de lievelingskleur van de ontvanger. Je kunt overigens de spreuk ook makkelijk genoeg aanpassen en er bijvoorbeeld een kaart van maken voor een jubileum door de Soft Sea Foam laag ter vervangen met bijvoorbeeld goud of zilver Foil cardstock. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Namaken

Wil jij deze kaart nu namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg wat ik heb gedaan of optie twee: bekijk het YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Denk er aan wanneer je een bestelling plaatst dat het nu nog Sale-a-bration is en dat je daarom bij besteding vanaf € 60,-in aanmerking komt om gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toe te voegen. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice