Hallo Prullekes,

Wat was het toch heet de laatste tijd, hè? Gelukkig koelt het nu weer een beetje af.

werkplek

De werkkamer is nu de koelste plek in ons huis, het is immers in het souterrain. Toch probeer ik zo veel mogelijk tijd in de achtertuin door te brengen. Daar willen de kinderen spelen, in het badje en ik wil graag bij ze zijn. We hebben een lekkere lounge hoek om te zitten met een schaduwdoek en parasol dus het is er aangenaam vertoeven.

restjes

Ik kan alleen niet zo goed stil zitten. Zeker niet als het heet is, want dan val ik in slaap. In plaats daarvan, vul ik mijn grote Stampin’ Up! tas met allerlei dingen die ik nodig kan hebben en verhuis ik het naar de achtertuin om daar te knutselen. Ik heb een bak met allemaal restjes die ik nu probeer weg te werken, of in ieder geval leger te maken. Er zitten achtergronden in die ik gemaakt heb, stempel afdrukjes die ik gekleurd heb, stansjes en ponsjes die ik over had. Allemaal ingrediënten om snel een kaartje mee te maken. Het zijn niet alleen Stampin’ Up! producten. Deze bakjes heb ik al lang.

beperken

Ik probeer om me zo veel mogelijk te beperken om te gebruiken wat er in die bakjes zit. Dan zijn ze sneller leeg en op die manier hoef ik niet steeds 1 trap op en 2 trappen af om iets in de werkkamer te pakken en dan weer 2 trappen op en 1 trap af om in de tuin verder te gaan. (Tja, leven in een split-level huis.)

knallen

Met deze begrenzingen, is het me dinsdag gelukt om 15 kaarten te maken. En dat is terwijl de kinderen ook af en toe aandacht, drinken en knabbels nodig hadden. Hoe verder ik in mijn bakje kom, hoe moeilijker het wordt. En hoe creatiever ik moet worden. Voor vandaag ga ik denk ik dan ook maar DSP toevoegen dat uit het assortiment is. Misschien ga ik zelfs nog wat afdrukjes maken van stempels om een geheel te vormen met wat ik heb. Soms mis ik nog iets…

en jij?

Hoe doe jij dat? Hoe krijg jij je creatieve fix? Of kun jij het loslaten? Heb jij ook zo’n bak met extra’s? En hoe gebruik jij die dan? Ik ben benieuwd naar je antwoorden. Je kunt het me laten weten door te reageren onder deze blogpost.

Als ik je kan helpen met het verwerken van een bestelling, dan verzorg ik die graag voor je. Informatie over bestellen vind je hier. Mocht je zin hebben om een keer mee te doen met een van mijn workshops, dan kun je hier mijn workshopkalender vinden.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je die mailen naar me of gebruik maken van het contactformulier. Voor meer creatieve ideeën, kun je me ook volgen via Facebook (leonieprulleke), YouTube (Prulleke Creaties) en Instagram (prulleke_).

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in Eindhoven en omgeving