Hallo Prulleke,

Vandaag heb ik een Valentijnskaartje voor je. Maar voor je gillend wegrent omdat je niet van roosjes en bloemetjes houdt, WACHT! Dat is niet wat ik heb gemaakt.

Ik weet dat veel mensen Valentijnsdag een onzin dag vinden, die alleen bedoeld is voor de commercie. Deels begrijp ik hun mening maarrrrrr… Ik ben geboren op Valentijnsdag en ik hou van de liefde. Dus ja, anti-Valentijners, elke dag is een goede dag om iemand te laten weten dat je om ze geeft. En hoe wel er veel extra te koop is om die liefde te vieren, wil ik je vandaag laten zien dat je niet per sé een Valentijnsstempelset nodig hebt om een leuke kaart te maken waarmee je iemand kunt vertellen wat ze voor je betekenen. Bovendien kun je deze kaart ook geven aan een leuke vriendin of speciale collega. Want je hoeft niet alleen romantische liefde te vieren. Deel het met mensen die bijzonder zijn voor jou.

Taco Fiesta

De stempelset die ik heb gebruikt om mijn Valentijnskaartje te maken is Taco Fiesta. Deze set is mede-ontworpen door Erica Cerwin. Zij is een Amerikaanse demonstratrice die 1.000.000 aan verkoop in haar carrière heeft bereikt. Een van de beloningen die je daarvoor krijgt, is de mogelijkheid om je eigen stempelset te ontwerpen. Erica heeft er een Mexicaans feestje van gemaakt en schattige afbeeldingen met grappige spreuken gecombineerd. Deze set is het hele jaar door te gebruiken voor jong en oud.

Valentijnsdag

Nu zit er in deze set al de You SPICE up my life spreuk dus dat leek me een prima plek om mee te beginnen. Al snel wilde ik die combineren met de pepertjes maar ik wilde ook een extra spreuk gebruiken Hey Hottie. Ik vond het zo leuk gevonden. Om die tekst te maken had ik de keuze uit de Alphabest stempels die nogal klein zijn of de grote Alphabet à la Mode stansen. Die tweede optie leek me veel beter. Hoewel ik uiteindelijk een andere kleuren verdeling had, dan wat ik aanvankelijk had bedacht, ben ik erg tevreden met mijn kaartje.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt (minus het van gedachten veranderen). Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Denk er aan wanneer je een bestelling plaatst dat het nu nog Sale-a-bration is en dat je daarom bij besteding vanaf € 60,-in aanmerking komt om gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toe te voegen. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Ter info wil ik je ook laten weten dat ik op 31 januari een verzamelbestelling zal plaatsen. Wil je iets meebestellen? Geef het me dan uiterlijk maandag 30 januari om 18:00 u door zodat ik tijd heb om de administratie in orde te maken en jij de betaling kan doen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice