Hallo Prulleke,

Zoals je inmiddels wel hebt gehoord is de tweede Sale-a-bration periode van 2022 aangebroken. Dat betekent dat je van 1 juli tot en met 31 augustus allerlei prachtige artikelen gratis kunt toevoegen aan je bestellingen. De artikelen die je kunt kiezen zijn gebundeld in de Sale-a-bration brochure. Deze kun je online bekijken met deze link.

Inspiratie

Je zien in de brochure niet alleen de 9 artikelen die je kunt kiezen, de extra stempelset die je als gastvrouw kunt verdienen en de Making Plans colllectie die je als bonus krijgt wanneer je tijdens Sale-a-bration instapt. Er staan ook allemaal prachtige voorbeelden in de brochure die zijn gemaakt met deze producten. Deze goudmijn aan inspiratie gebruik ik graag om eens een kaartje te CASE-en.

CASE

Mocht je nog niet bekend zijn met de term CASE, deze staat voor Copy And Share Everything. Het is in feite een legitieme manier om inspiratie van anderen te gebruiken om je eigen kaart te maken. De grootste voorwaarden is dat je altijd eer en credits geeft aan de persoon die het originele ontwerp heeft gedeeld. In mijn geval is dat dus de Sale-a-bration brochure. Je hoeft een kaartje niet 1-op-1 na te maken. Je kunt de verschillende onderdelen die je aanspreken gebruiken en andere producten gebruiken als je dat mooi vindt. Vandaag koos ik er voor om vooral de layout van het gekozen kaartje te gebruiken als startpunt.

Hippest Hippos kaart

Het originele kaartje dat ik heb gekozen vind je op pagina 5 bij de Hippest Hippos / Hippo Dies artikelen. Het kaartje heeft een aantal laagjes waar achter wat strookjes vandaan komen. De hoofdafbeelding bevind zich aan de linkerkant van het bovenste paneel en heeft wat meer lage versiersels verder naar rechts. Ik vind het idee van dit kaartje echt heel veelzijdig en kon niet wachten om hem na te maken op mijn manier.

Originele kaart images®van Stampin’ Up! 2022©

Plantenpost

De kaart die ik maakte heeft echter geen nijlpaard als hoofdafbeelding. Ik koos ervoor om de Plantenpost stempelset hiervoor te gebruiken. De kleuren die ik gebruikte om de plant en pot te stempelen trok ik uit het Texture Chic specialty designer series paper. Dit papier is zo glorieus mooi dat ik er geen genoeg van kan krijgen. De zachte pastel tinten combineren heel mooi met de gouden accenten en vullen de distress look aan met een elegant gemak. Hoewel ik veel van het papier bedek met mijn kaartkarton laagjes, is wat je wel ziet impactvol genoeg om zich staande te houden.

In plaats van de grasjes die wat meer naar rechts gaan in het originele voorbeeld, besloot ik die ruimte te vullen met een spreuk. Een kaart als deze kan voor veel gelegenheden gebruikt worden en daarom wilde ik de spreuk ook neutraal houden. Ik koos voor Voor jou. Dan heb ik nog voldoende opties als ik hem verstuur.

De kaart maakte ik af met een paar Glossy Dots. Deze was ik bijna vergeten maar gelukkig zag ik het net op tijd. Hoe vind je hem geworden? Laat het me gerust weten in de comments onder dit bericht. Ik kijk uit naar je reactie.

YouTube

Wil je zien hoe ik dit kaartje maak? Dat kan! ik heb er namelijk een YouTube filmpje van gemaakt en die kun je hier bekijken.

Vind je het leuk om filmpjes van me te zien? Vergeet dan niet om op de abonneer knop te drukken. Elke dinsdag en vrijdag upload ik een nieuw filmpje voor je. En wist je dat je me ook iedere week live kunt zien knutselen? Op woensdagavond ben ik namelijk iedere week om 20:00uur op de Prulleke Facebook Pagina in een Live uitzending te zien. Zo kan ik nog meer creativiteit en gezelligheid delen.

Volop manieren om samen met me te knutselen. Hopelijk kan ik je binnenkort ook begroeten op een van die kanalen.

Veel knutselplezier!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice