Hallo Prulleke,

De stolp van de Classic Cloche stempelset kun je natuurlijk vullen met de twee bijgeleverde afbeeldingen maar er past nog veel meer in. Een heleboel van de afbeeldingen uit andere stempelset kun je er prima mee combineren. Voor de hand liggend is de Sweets & Treats stempelset. Hierin vind je dezelfde stolp vorm terug als in Classic Cloche. Maar als je out of the box gaat denken kun je de stolp met nog veel meer verschillende plaatjes vullen.

Halloween

Nu weet ik goed dat we hier in Nederland Halloween heel anders vieren dan in Amerika, maar wanneer Stampin’ Up! zulke leuke Halloween producten uit brengt, wil ik er ook mee aan de slag. Daarom besloot ik om Clever Cats te gebruiken. Het leek me een grappig idee om de stolp te vullen met een pompoen en andere griezelige afbeeldingen. Om mijn kaartje wat kleur te geven heb ik een inkblend gemaakt van Mango Melody naar Gorgeous Grape. Met uitzondering van de Mango Melody pompoen en Highland Heather basis kaart, is dat alle kleur op de kaart. Ik heb gebruik gemaakt van wat Pattern Party (Gastvrouw) designpapier en Smoky Slate kaartkarton.

Namaken

Wil je zien hoe ik het kaartje gemaakt heb? Dat kan door te klikken op deze link naar het YouTube filmpje van dinsdag 26 oktober. Ik benoem alle gebruikte producten met een artikelnummer er bij.

Wanneer je alleen de beschrijving wilt van hoe je zelf de kaart kunt maken, dan kun je klikken op deze link. Die neemt je mee naar de productlijst. Hierin staan alle artikelen die ik gebruikt heb. Je kunt ze eenvoudig aan- of uitschuiven om ze aan je winkelwagen toe te voegen. Bovendien staat er een stap voor stap instructie bij van hoe je het project moet maken.

Omschrijving openen

Wil het niet lukken om de omschrijving goed te openen? Klik dan onder het de afbeelding op de koraal kleurige GO TO MY SITE knop. Hier kun je bovenin de balk MIJN PROJECTEN kiezen. Wanneer je nu op het gewenste project klikt, opent een venster met de foto, scrollbare winkelmand en scrollbare instructies.

Ik hoop je zo weer een portie inspiratie te hebben gegeven en dat je lekker aan de slag gaat met je knutselspullen om anderen te verblijden.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice