Hallo Prulleke,

Interactieve kaarten zijn leuk voor iedere leeftijd. Er zijn daarom ook veel verschillende varianten. Kaarten die draaien, van kleur veranderen, waar iets van beweegt of omhoog komt. In dit geval koos ik voor een schudkaart. Deze kaart is relatief eenvoudig om te maken en je hoeft er geen hogere wiskunde voor te gebruiken.

Tuinfluiters

Al snel wist ik dat ik de Loose Daisy Embellishments/ Losse Madeliefjes als vulmiddel wilde gebruiken in mijn schudkaart. Het was daarna snel besloten dat deze heel leuk zo passen bij de Tuinfluiters stempels. Deze leuke Nederlandse stempelset is al wat langer in het assortiment maar hij blijft superschattig. De spreukjes die erin zitten zijn te gebruiken voor allerlei feestelijke aangelegenheden. De vogeltjes zelf zijn in iedere fantasierijke kleurencombinatie te maken die je zou willen. In combinatie met de Songbird Builder Punch kun je nog meer creatieve combinaties maken. Een echte aanrader.

Schudkaart

Het idee van een schudkaart is vrij simpel. Je maakt een ruimte die je kunt vullen met schudmateriaal. Of je nu kiest om de ruimte op of achter je paneel te plaatsen is aan jou. Ik koos ervoor om mijn schudgedeelte achter mijn paneel te plaatsen. Op deze manier leken de bloemetjes in de achtergrond te dwarrelen terwijl mijn vogeltje in de voorgrond op een tak zat. Omdat deze kaart redelijk neutraal is, heb ik er nog geen spreuk op gemaakt. Ik kijk eerst nog aan wie ik deze zal sturen.

Namaken

Wil jij zelf ook een schudkaart maken? Superleuk. Om het makkelijk te maken voor je heb ik hier een link naar mijn Stampin’ Up! site. Daar vind je de gratis downloadbare PDF van dit project en ook de digitale boodschappenlijst met alle producten die ik gebruikt heb. Als je nog materialen nodig hebt kun je ze eenvoudig aan-/uitvinken. Vergeet als je online gaat shoppen niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. Iedere bestelling van minimaal € 50,- (excl. verzendkosten) die online wordt geplaatst met de gastvrouwcode, ontvangt aan het einde van de maand een klein bedankje van mij. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Bekijken

Wil je liever zien hoe ik het kaartje maakte? Dat kan ook! Hier is een het YouTube filmpje.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice