Hallo Prulleke,

Maar het is toch maart? Ja, dat klopt maar het filmpje van vandaag heb ik al in februari opgenomen. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid en aangezien ik wist dat ik niet kon werken in de Carnavalsvakantie, moest ik even een tandje bijzetten en wat content vooruitmaken. Daarom zie je vandaag pas de uitwerking van een challenge die Stampin’ Up! heeft gedeeld in februari.

#CreativeChallengeSU

In de wekelijkse nieuwsbrief die Stampin’ Up! uitstuurt aan demonstratrices stond op 7 februari een nieuwe challenge. In de #CreativeChallengeSU werden we uitgedaagd om lint op een creatieve manier te gebruiken.

Dit is het voorbeeld van Stampin’ Up! waarbij op het lint is gestempeld.

Mijn interpretatie

Het leek mij leuk om wat textuur te maken met mijn lint als onderdeel van mijn achtergrond. Om dit te doen heb ik eerst een achtergrond gestempeld met de Hello Beautiful stempels. Vervolgens bracht ik streepjes Tear & Tape aan op mijn kaart. Daar zigzagde ik mijn lint overheen. Dat is eens iets anders als een strikje!

Interessant

De voordelen van deze techniek zijn dat deze niet alleen onwijs simpel is om uit te voeren, maar het voegt weinig extra gewicht toe aan de kaart. Bovendien is het een interessante manier om je lint te gebruiken. Je wilt het aanraken en het trekt je aandacht. Natuurlijk kun je nog veel meer spelen met deze techniek. Door verschillende linten te gebruiken of andere zigzag patronen en zelfs te variëren met de lengte van het gezigzagde stuk kun je nog veel meer verschillende looks creëren.

Namaken

Wil jij deze kaart nu namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg wat ik heb gedaan of optie twee: bekijk het YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice