Hallo Prulleke,

Wanneer je graag wilt knutselen maar niet goed weet wat, kan een challenge handig zijn. Deze biedt je wat beperkingen waardoor je minder last hebt van keuze-stress. Want met zo veel mooie producten om mee te werken, kan het overweldigend zijn om te bepalen waar je mee aan de slag wilt gaan. Er bestaan vele soorten challenges en ik zet er zelf ieder woensdag ook een uit voor mijn Facebook Live uitzendingen. Als je daar ooit aan mee wilt doen, zou ik dat hartstikke leuk vinden.

LiftChallenge #180

De opdracht luidde: Lift deze kaart met alleen maar gestanste teksten. Mag in verschillende kleurtjes, zoals hier, maar ook in één kleur. Het voorbeeld dat erbij stond was gevonden op Pinterest zonder verwijzing naar een naam of blog.

Dit is het voorbeeld dat werd gedeeld op de LiftChallenge site.

Er werd verder nog bij vermeld: Je mag net zoals op het voorbeeld iets kleins toevoegen, zoals de hartjes of iets anders, maar de focus moet liggen op de teksten.

Mijn interpretatie

Even was ik aan het twijfelen of ik een verjaardagskaart zou maken. Met het woord HOERA of JARIG en wat ballonnen in plaats van de hartjes. Uiteindelijk koos ik toch voor de uitvoering die je hieronder ziet.

STER

Omdat ik nogal dol ben op het Stargazing Designer Series Paper, wilde ik nog een kaart maken met dit papier. Omdat de focus echter op het woord moest liggen moest ik een creatieve manier vinden om het toch te gebruiken. Als achtergrond is dan natuurlijk een voor de hand liggende keuze. Het papier hielp me ook om de kleuren te kiezen om het woord STER uit te snijden. Deze zijn Berry Burst, Orchid Oasis, Pumpkin Pie, Tahitian Tide en mijn favoriete Lemon Lime Twist. Om de kaart wat extra te versieren leek me het Holographic Trio Specialty Paper wel erg leuk. Als volledig vel vind ik hem erg overweldigend en druk, maar als klein sterretje geeft het net wat extra’s

Namaken

Wil jij deze kaart nu namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Voor jouw gemak heb ik een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Wanneer je op die boodschappenlijst-link klikt zie je ook een downloadbare versie van de PDF van dit project.

Het tweede hulpmiddel is natuurlijk het YouTube filmpje waarin je ziet hoe ik het kaartje maakte.

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Plaats je je bestelling liever rechtstreeks bij mij om bijvoorbeeld mee te doen met de verzamelbestelling, dat kan natuurlijk ook. Mail me gerust je bestelling door. De volgende verzamelbestelling is op dinsdag 20 juni.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice