Hallo Prulleke,

Aangezien de jaarcatalogus al weer even uit is, is het hoog tijd om eens wat nieuwe producten in actie te laten zien. Een van mijn favoriete suites uit de nieuwe publicatie is de Bloom Where You’re Planted suite en ik kon dan ook niet wachten om daar mee een kaartje voor je te maken.

Planten

De Bloom Where You’re Planted suite bestaat uit een stempelset, die in het Nederlands Plantenpost heet, een set coördinerende stansen (Plantenstansen), prachtig designpapier en hele leuke papieren rooster versiersels. Voor mijn kaart vandaag heb ik alleen het papier niet gebruikt maar verder heb ik alles verwerkt. Ik heb een mix van gestempelde afbeeldingen en uitgestanst kaartkarton gebruikt om mijn planten en potten te maken. Het papieren rooster vormt de achtergrond waar de potjes omheen geplaatst zijn.

Spreuken

Ik wilde dat het er uit kwam te zien als een ophangbord met spreuken eraan. Daarom besloot ik om niet de Plantenpost stempelset maar Many Happenings te gebruiken om een paar kleine spreuken te stempelen. De teksten van de Many Happenings stempel kun je in 1 keer allemaal stempelen en met de Messages stans ook allemaal in 1 keer uitsnijden. Helaas heb ik die nog niet aan mijn knutselarsenaal kunnen toevoegen en daarom koos ik er voor om de spreukjes uit te snijden met de Sierlijsten stansen.

Ik plakte de verschillende lagen met multifunctionele vloeibare lijm (Tombow) en Stampin’ Dimensionals op. Het is best een druk kaartje om te zien maar het is niet chaotisch. Planten stralen immers rust uit.

Ik heb van het assemblage proces van deze kaart een filmpje gemaakt dat je kunt bekijken op het Prulleke Creaties YouTube kanaal. Mocht je aan de slag willen met de producten die ik heb gebruikt om dit kaartje te maken dan kun je deze allemaal bij elkaar vinden in deze productlijst.

Meer inspiratie: online catalogue launch party

Hopelijk heb ik je zo alvast een beetje inspiratie gegeven met producten uit de nieuwe jaarcatalogus. Wil je meer zien? Kijk dan aanstaande zaterdag (29 mei) mee met onze Online Catalogue Launch Party. Samen met 3 andere Prullekes heb ik een heleboel voorbeelden gemaakt met allerlei prachtige artikelen. We zullen alles delen in productpresentatie en een catalogus tour. Ook hebben we leuke prijzen die te winnen zijn met verschillende spelletjes. De link naar de Skype meeting staat in de zijbalk.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin Up! demonstratrice