Hallo Prulleke,

Op vrijdag 15 oktober liet ik in dit YouTube filmpje verschillende manieren zien om Gilded Leafing te gebruiken op je projecten. Hierbij liet ik ook een techniek zien die ik voor het eerst had uitgeprobeerd tijdens een Facebook Live uitzending. Vandaag wil ik je laten zien hoe het proefstukje werd verwerkt in een kaartje

Stipjes

De techniek die ik liet zien was Multifunctionele Vloeibare Lijm met een sponsje aanbrengen door een stippenstencil. Hierna bracht ik de Gilded Leafing er over aan. Het resultaat is een chique, vrolijk stippeltjes patroon. Ik besloot dat dit leuk te combineren zou zijn met de Dressed To Impress stempelset. Al snel koos ik Rich Razzleberry als mijn dominante kleur en daarom wilde ik die kleur terug laten komen als basiskaart. Omdat dit zo’n intensieve kleur is wilde ik hem wel een beetje dempen. Dat deed ik door opnieuw een stencil te gebruiken maar deze keer met Embossing Paste.

Ik sneed van mijn gouden stippenstuk een achtergrond cirkel en herhaalde de cirkel door daarmee ook de spreuk uit te snijden. Deze is met Rich Razzleberry inkt gestempeld op Smoky Slate kaartkarton. Op die manier worden alle kleuren een keer herhaald en vormt het zo een mooi geheel.

De kaart ga ik versturen naar mijn vriendin in Engeland. Zij begint over een paar dagen bij een nieuwe baan en daar is ze een beetje gespannen voor. Het is ook spannend om een nieuwe uitdaging aan te gaan maar ik weet zeker dat ze daar gaat knallen!

Bestellen

Wil je ook eens aan de slag met Gilded Leafing of andere Stampin’ Up! producten? Je kunt ze via mij bestellen door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl. Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je op die manier contact opnemen met me. Wil je de bestelling liever zelfstandig plaatsen dan kan dat via mijn stampinupwebshop. Denk bij bestellingen onder €200,- aan de gastvrouwcode. Deze kun je vinden in de zijbalk van deze site.

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice