Hallo Prulleke,

Vorig jaar was de derde vrijdag van de maand de dag waarop ik meedeed aan de Stampin’ Hop Blog Hop. Dit jaar hebben we er echter voor gekozen om een InstaHop te houden.

Stampin’ Hop

De Stampin’ Hop is een initiatief van mijn teamgenoot Ingrid Nellen (InkyCards.nl). Zij heeft een aantal Stampin’ Up! demonstratrices verzameld om iedere maand een hop mee te houden waarbij we binnen vooraf bepaalde thema’s onze projecten delen. Hiervoor zullen we uiteraard uitsluitend actuele Stampin’ Up! producten gebruiken (tenzij we iets moeten gebruiken dat niet in het assortiment zit). Op die manier is het voor jou ook meteen makkelijk om je favoriete creaties na te maken.

InstaHop

Aan het einde van het jaar hebben we geëvalueerd hoe we het vonden gaan en toen kwam het idee om er een InstaHop van te maken. Vanaf nu kun je dus iedere derde vrijdag van de maand om 19:00u een Instagram bericht vinden van me en dan door klikken langs alle anderen.

Thema

Ook dit jaar heeft Ingrid weer een lijst met thema’s samengesteld en we trappen af met het thema “Nieuw Begin”. Dit kon alles zijn van een nieuwe baan, een nieuw kind, een nieuw huis… wat je maar ook wilt vieren. Ik ben dan ook reuze benieuwd naar ieders interpretaties van dit thema.

Nieuw jaar

Ik koos er voor om me te richten op het nieuwe jaar. Jaren geleden hield ik me graag bezig met scrapbooking maar dat heb ik eigenlijk een beetje laten varen. Dat is heel jammer want dingen veranderen zo snel, zeker in een gezin met opgroeiende kinderen. Het is juist dan leuk om ook de alledaagse dingen vast te leggen en bewuster te worden van de kleine dingen die het leven zo bijzonder maken. Een van mijn doelen dit jaar is om het scrappen weer op te pakken. Om het mezelf zo makkelijk mogelijk te maken, heb ik gekozen voor een 6″ x 8″ album met insteekhoesjes. Op die manier hoop ik sneller de vakjes te kunnen vullen en niet overweldigd te raken door het formaat van een standaard vel papier (30,5 x 30,5 cm).

Openingspagina

Mijn project is wat mijn openingspagina voor het album gaat worden. Er ontbreekt vooralsnog een foto van mijn gezin. Dat moet linksonder gaan komen. Ik heb de Enjoy The Adventure Memories & More kaartjes gebruikt om mijn vakjes te vullen. De stickers zijn de perfecte elementen om de kaartjes mee te versieren. Ook heb ik de Alphabet à la Mode dies gebruikt om het jaartal te stansen. Hierbij heb ik eerst wat Adhesive Sheet op mijn cardstock geplakt zodat ik de cijfers als stickers op hun plek kon plakken.

Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik er echt weer even in moest komen. Zeker zo’n titelpagina waarop nog niet wordt geschreven is moeilijk. Ik kijk er naar uit verder te werken aan dit album en wellicht ook andere producten toe te voegen om een album te maken waar we met het hele gezin van kunnen genieten.

Vergeet niet om verder te klikken langs de berichtjes van de andere Stampin’ Hoppers.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice